Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SOmer ALV

juni 18, 2018 @ 18:00 - 21:00

Het is weer tijd voor een ALV! Oftewel, de algemene ledenvergadering.

We organiseren dit jaar, op aanvraag van de SoProCie een extra-ALV voor de zomervakantie. Vandaar dat wij hem de SOmer-ALV hebben genoemd (ondanks dat wij de spelfout natuurlijk ook zien). Op deze ALV gaan we jullie namelijk een update geven van de SOprocie (sollicitatieprocescommissie), we kiezen de nieuwe SOco (sollicitatiecommissie) en natuurlijk is dit ook weer het moment om alles te vertellen wat je kwijt wilt aan het bestuur. Hoe vind jij bijvoorbeeld dat de ALV’s gaan en wat zou er moeten veranderen of zijn er andere dingen die je graag kwijt wilt, kom dan 18 juni naar C0.110!

PS. Verheug je alvast op een paar mooie bestuurs foto’s die wij deze avond eindelijk gaan showen.

– SoProCie
De SoProCie is een werkgroep die naar het sollicitatieproces kijkt van de bestuurssollicitaties en richtlijnen geeft aan de sollicitatiecommissie. Er is nu één werkgroep geweest. Wil jij graag bij de tweede werkgroep aanwezig zijn, vul dan even deze datumprikker in voor vrijdag: https://datumprikker.nl/pbx9ahf9gqrccfqd

– SoCo
De SoCo is de sollicitatiecommissie die de sollicitaties Bestuur 2019 zal gaan afnemen en op een Kies-ALV een kandidaatsbestuur zal voordragen. Dit lijkt nog ver weg, maar op aanraden van de eerdere SoProCie-werkgroep is besloten deze commissie al voor de zomervakantie samen te stellen, zodat zij genoeg tijd hebben. Heb je interesse en wil je meer weten, dan kun je het bestuur even aanspreken.

Gegevens

Datum:
juni 18, 2018
Tijd:
18:00 - 21:00