Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wintersport

maart 8 @ 17:00 - maart 17 @ 12:00

In maart 2019 zoekt Spectrum weer de witte bergtoppen op tijdens de aller tofste reis van het studiejaar: WINTERSPORT!

Dit jaar gaan we naar het pittoreske Val di Sole, de vallei van de zon, in Italië. Dit gebied bevat 250 km aan pistes die zowel uitdagend zijn voor beginners als voor ervaren wintersporters. Naast het skiën en snowboarden zullen we regelmatig gaan Après-skiën en zullen we gezamenlijk als groep activiteiten gaan ondernemen!

Maandag 3 december 20.00 openen we een Google Docs. voor aanmeldingen. Indien deze vol is binnen een uur gaan we voor plekken loten.

 

Praktische info:

-De reis zal plaatsvinden vrijdag 8 maart t/m 17 maart 2019

-De kosten voor de reis bedragen 340 euro

-De skipas is goed voor 80 km aan piste. Voor een extra 30 euro kun je je skipas uitbreiden tot 250 km pistes.

-Vervoer, overnachting, skipas, vette hoodie en een care-package met voedsel voor iedere kamer zit inbegrepen bij de prijs.

-Skiverhuur en eventuele skilessen zijn hier dus niet bij inbegrepen. Wel is het mogelijk om eigen ski/snowboard materiaal mee te nemen.

-We hebben ons best gedaan een week te kiezen waar iedereen zo min mogelijk verplichte lessen mist maar altijd goed om te checken of je mee kan zonder vakken te missen.

-Let op: Er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij!

-Aanmelddeadline en annuleringsdeadline 12 december 2018

P.S. De Wintersport is zo gepland dat eerstejaarsstudenten van Bèta-gamma of FPS maximaal één werkcollege missen per vak en dus niet uitgeschreven worden voor vakken, mits zij natuurlijk wel aanwezig zijn bij alle andere werkcolleges en verplichtingen. Ouderejaars moeten zelf hun rooster checken. Let er op voor zowel eerstejaars als ouderejaars dat als je ook mee gaat op studiereis, je mogelijk wel twee werkcolleges van een vak mist ( en daardoor wordt uitgeschreven). Check dus goed je rooster voor je je aanmeldt.

Voor vragen kan je mailen naar Wintersport@svspectrum.nl

 

Klinkt Ski of Après-ski als muziek in je oren? Twijfel niet en ga mee!

Liefs, De Wintersportcommissie

 

 

Gegevens

Begin:
maart 8 @ 17:00
Einde:
maart 17 @ 12:00