Nieuws

Een nieuw prototype voor de site

Hallo speccies!

Bedankt voor alle antwoorden op de vorige vragenlijst over de site! We hebben daar heel veel aan gehad. Onze conclusie was dat veel mensen graag de site zouden willen gebruiken als het allemaal gewoon ietsjes beter er op stond. Kortom, we zijn aan de slag gegaan. Nu is het eerste ontwerp klaar met een interactief prototype. Wij zouden daarom graag jullie feedback willen op dat prototype, en als je daarnaast nog goede ideeën hebt dan horen wij dat natuurlijk ook graag!

Prototype + Vragenlijst

Naar de Rechtbank met de CultCie!

Lieve Speccies,

De CultCie gaat weer op stap, dit keer naar het kloppende hart van de rechtstaat: de rechtbank!
Om 13.30 staat een groepsbezoek geplant bij een politierechter zitting in Rechtbank Amsterdam. We verzamelen om 13.00 voor de hoofdingang voor bezoekers. Het precieze adres/gebouw en gebouw vind je hier.

Er is plek voor max. 15 man, dus meld je zo snel mogelijk aan want vol is vol!
Hier het aanmeldformulier.

Heel veel liefs van de CultCie

PubTalks: Geluk

Lieve Speccies,

Om het nieuwe jaar in te luiden organiseert de Educie samen met de Cultcie op woensdag 22 januari de enige echte Pubtalks! Hierin zullen we langs verschillende kroegen gaan waar sprekers een boeiend verhaal zullen vertellen over geluk. De avond begint om 19:00 en is om 22:00 afgelopen. Daarna kan iedereen naar de bandjesavond van de Spacie! En als je je door middel van dit formulier aanmeldt krijg je een paar drankjes gratis!

We hopen jullie dan allemaal daar te zien! Houd de site/facebook in de gaten voor meer info!

Gala diner!!!

Lieve speccies,
Het is eindelijk zover, de aanmeldingen voor het gala diner zijn geopend van 20.00 tot 22.00. Hier is de link
Er wordt geloot voor de 50 plekken van dit gala diner mochten we teveel aanmeldingen hebben voor deze plaatsen. Er komt een reserve aanmeldlijst online voor de mensen die te laat zijn met aanmelden in dit geval.
Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopen dat het jullie ook al aan het watertanden zijn bij de gedachte aan dit diner.
Liefs de KoCo

Eten voor Kies-ALV

Lieve allemaal,
Misschien hebben jullie het al gehoord, maar om jullie centjes en moeite te besparen gaat de KoCo een heerlijk (vegetarisch) hapje voor jullie bereiden voor de Kies-ALV op 7 januari! De kosten zullen ongeveer €1,50 bedragen en het eten wordt geserveerd in het Hok rond 17:00. Mis deze super deal niet en meld je snel aan via dit formulier!

Je kunt je opgeven tot en met zondag.
Groetjesss van de KoCo

Voorstelbestuur 2020

Hee lieve Speccies,

Vol trots presenteert de SoCo het bestuur dat wij op de Kies-ALV aan jullie gaan voorstellen. Deze ALV vindt plaats op 7 januari, dus zet deze in je agenda!

Voorzitter – Bram Polfliet
Secretaris – Esmée van Rixel
Penningmeester – Anouk Mul
Commissaris Activiteiten – Yasmine Stoop
Commissaris Onderwijs – Jasmijn Hoevers
Commissaris Extern – Finn Spittel

Wij hebben na een lange en intense sollicitatieprocedure achter de rug, en we hebben 100% vertrouwen dat met dit bestuur aankomend jaar weer een top jaar wordt voor Spectrum.

Hopelijk zien we jullie zo op de uithuilborrel en anders zien we jullie op de Kies-ALV.

Groetjes,
Sollicitatiecommissie 2019

Lodewijk, Hanneke, Maricke, Fleur, Jelte, Job

Kies-ALV

Lieve speccies,
Het is ongelofelijk, maar waar: Ons bestuursjaar is alweer bijna voorbij. Op de uithuilborrel van 20 december wordt het nieuwe kandidaatsbestuur bekend gemaakt. Deze moeten echter wel nog officieel gekozen worden. Dit gebeurt op de kies-ALV. Alle vergaderstukken en de agenda worden in de kerstvakantie naar alle leden gestuurd. Dus wees erbij, en breng je stem uit! Het is mogelijk om anderen te machtigen om namens jou te stemmen. Kijk hiervoor op de site: http://www.svspectrum.nl/site/machtigingen/

Wat? Kies-ALV!

Wanneer? 7 januari, 18.00

Waar? Science Park, collegezaal tba!

Wie? Weten we op de uithuilborrel!!

 

Studielokalen tentamenweek

Of je het nu wilt of niet, volgende week is het alweer tentamenweek! Hopelijk ben je al begonnen en heb je daarom ook gemerkt dat het moeilijk is een fijne studieplek te vinden op Science Park. Gelukkig is daar iets op gevonden! Elk jaar regelt de FSR lokalen voor alle verenigingen waar jij ongestoord kan werken en verzekerd bent van een plekje. Het schema is hieronder te vinden. De bovenste lokalen zullen de hele week stiltelokalen zijn, de onderste lokalen zijn overleglokalen. Alvast veel succes!

Inzingen Spectrumlied

Lieve Species,

Na een jaar hard gewerkt te hebben aan de plannen in ons beleidsplan is het eindelijk tijd om te gaan beginnen met het project waar we allemaal naar hebben uitgekeken: het verfilmen van het Spectrum lied. Als eerste stap in dit proces zoeken we mensen die dit willen inzingen, hiervoor zijn goede zang kunsten zeker geen vereisten. We willen hier zo veel mogelijk mensen bij betrekken dus meld je vooral hier aan!!!!

Kusjes en knuffels,

Stebuur

Wintersport 2020 aanmeldingen!

Lieve sneeuwsnuivers,

Het is tijd om jullie wintersport spullen uit de kast te halen, want je kan je vanaf NU aanmelden voor wintersport 2020! In de week van 6 t/m 15 maart zullen we voor een schamel prijsje van €399 de Italiaanse alpen gaan koloniseren. Let wel op: in de week dat je weg bent, zul je waarschijnlijk een werkgroep van een (of elk) vak missen. Zorg er dus voor dat je de rest van de periode wel aanwezig bent bij je werkgroepen om zo niet in de problemen te komen.

Dit inschrijvingen vind je in dit Google Form . Als we meer aanmeldingen dan plekjes hebben, wordt er vanavond laat of morgen geloot. Je hoort dan of je een plekje hebt bemachtigd. In dit geval, zal je een link krijgen naar het aanmeldingsformulier van Skifest. Hier moet je super veel informatie invullen over je ski-ervaring etc.

Verder is het belangrijk om te weten dat je niet alles in 1x hoeft te betalen als je de Skifest aanmeldingslink hebt ingevuld. Deze optie is er wel, maar je kan ook kiezen om een aanbetaling van 30% van het bedrag te doen, meteen nadat je je hebt ingeschreven via de link. Die andere 70% betaal je dan uiterlijk 6 weken voor de reis (dus half januari ongeveer). Als je je besluit toch af te melden en iemand anders voor jou in de plek gaat, kost dit €50 wijzigingskosten.

Ben je te laat? Schrijf je dan in voor de reservelijst via dit form!

Koude kusjes,

De WisPo 2020