Nieuws

Tentamenleerlokaal

De tentamenweek komt er weer aan, dus kom gezellig met je medespeccies studeren in onze tentmaneleerlokalen. Succes met de tentamenweek! Vergeet ook niet de tentamenbank te gebruiken bij het leren. Die vind je hier.

 

Overleglokaal: A1.11

Stiltelokaal: B0.209 (met uitzondering van donderdag, dan: A1.06)

Lokalen zijn beschikbaar maandag 17 december t/m vrijdag 21 december. 

Boekverkoop semester 2

Lieve speccies,

De boekenlijsten voor het tweede semester zijn weer bijgewerkt en gecontroleerd met hulp van het IIS. Klik hier om je boeken te bestellen met korting en er zeker van te zijn dat je het juiste boek besteld. De kortingsperiode loopt van 4 t/m 18 februari 2019. Succes met het nieuwe semester!

 

Liefs,

Maureen – commissaris onderwijs

Inschrijven studiereis 2019 – Oekraïne (reservelijst)

Dit jaar gaat de jaarlijkse studiereis van Spectrum naar het prachtige Oekraïne. Het zal een reis zijn vol avontuur, natuur, cultuur en gezelligheid. De aanmeldingen zijn inmiddels al gesloten, maar je kunt je nog inschrijven voor de reservelijst! Die vind je hier.

 

Wat: Studiereis (Oekraïne)

Wanneer: 19 t/m 28 april

Kosten: ongeveer €500

 

PS. De studiereis is zo gepland dat eerstejaarsstudenten van Bèta-gamma of FPS maximaal één werkcollege missen per vak en dus niet uitgeschreven worden voor vakken, mits je verder bij alle verplichtingen van het vak aanwezig bent. Ouderejaars moeten zelf hun rooster checken. Vakken missen blijft eigen verantwoordelijkheid. 

 

Voor alle vragen kun je mailen naar studiereis@svspectrum.nl.