Nieuws

TIS in je brievenbus!

Lieve speccies,
Het is nog maar héél even tot de zomervakantie, maar vóór de zomervakantie zorgt de TIS weer voor wat leesvoer. Lekker in de tuin, op het balkon of misschien op de camping of het strand, genietend van de zon, kun je dit jaar wegdromen bij de meest absurdistische en fantastische verhalen: maak je klaar voor FanTISie!
Tuurlijk kun je hem ook weer op laten sturen naar jezelf, je ouders, oma, hamster(?) of naar mars(??). Vul dan even dit formulier in, uiterlijk aankomende dinsdag (25 juni) vóór 23:59!

SportCie: Life’s a Beachvolleyballtoernooi

Nu sinds een paar dagen de temperaturen weer ronduit heet zijn, is het tijd om een beetje te gaan flaneren… alleen dit keer niet op de dansvloer.

De SportCie organiseert voor jullie: HÉT beachvolleybaltoernooi van het jaar!!!

Nieuwsgierig?? Snappen we helemaal, lees dus lekker door!

Waar: beachvolleybalveld op het Science Park
Wanneer: maandag 24 juni
Hoe laat: van 17:00 uur tot 20:00 uur
Wie: jullie!!

Aanmelden gaat per team, 1 team bestaat uit 5 man (dus kijk met welke vriendjes/vriendinnetjes je in een team wil en bedenk een vette teamnaam). Je kan je aanmelden door hier te klikken!!
Mocht je niet direct een team paraat hebben, geen probleem: neem dan contact op met iemand van de SportCie (hier te vinden) of stuur een mailtje naar sport@svspectrum.nl.

EduCie lezing: Sekspret + pizza’s

Vandaag presenteert de EduCie sekspret; een lezing over seks, seks, seks en alcohol en freud en nog veel meer! Komen jullie ook?
Hoeveel denk jij nu al te weten over seks? Hoe denkt Freud over seks? Hoe beïnvloedt alcohol seks? Deze lezing wordt gegeven door twee (s)experts, Wietske en Simone (echte seksuologen). Ben jij benieuwd naar de beste tips & tricks en de combineerbaarheid met alcohol? Meld je dan nu aan voor deze geweldige lezing!

Er is nu ook de mogelijkheid om vooraf gezellig pizza te eten. Dit kost 7 euro en dan heb je een super lekkere pizza, geef je hiervoor op met deze link.

Wanneer: 17 juni 19:00
Waar: SP A1.04
Hoe: met veel plezier 😉

Veel liefs,
de Educie ♥

Einddiner Carribbean KoCoastal Club

Lieve Speccies,

Continentale mensen Aandacht Aub: Schrijf je NU in via de DEZE LINK als je het Einddiner niet wil missen! Er is beperkt plek en Google Forms heeft geen limiet functie voor het aanmelden. Als je mee mag doen krijg je een blij mailtje, zo niet een minder blij mailtje maar dan sta je wel automatisch op de reservelijst(tenzij je dat niet wil). Wij hebben er mega veel zin in, Get Hyped!

SoProCoSoCo ALV

Het is tijd. Tijd voor dé SoProCoSoCo ALV,  donderdag 6 juni om 18:00 in C1.110. Tijdens deze ALV zal niet alleen de nieuwe sollicitatie commissie gekozen worden voor bestuur 2020, ook zal het gehele sollicitatieproces worden herzien. De sollicitatieprocescommissie (SoProCie) is al maanden bezig om het huidige sollicitatieproces te beschrijven en alternatieven te bedenken. Aan de hand van een keuzeboom worden beslissingen gemaakt over de invulling van het (vernieuwde) proces. Het is belangrijk dat je je inleest en je mening vormt voorafgaand aan de ALV, dan kunnen we het proces met goeie discussies doorlopen. De vergaderstukken worden besproken op de vergadering, het eindrapport van de SoProCie is hier voor geïnteresseerden.

Meld je ook aan voor het eten voorafgaand aan de ALV! De KoCo organiseert een heerlijke (goedkope) maaltijd in het hok tussen 17 en 18. Ook als je niet naar de ALV komt, mag je mee eten! Meld je hier aan.

Agenda SoProCoSoCo- ALV

Vergaderstuk: Inbraakpreventie

Vergaderstuk: Advies: Richtlijnen van sollicitatieproces voor sollicitatiecommissie

Vergaderstuk: Advies: Procedure bij afwijzen nieuw bestuur

Vergaderstuk: Keuzeboom

Eindrapport: Sollicitatieprocescommissie rapport 2019

Koop een Spectrum Merchandise shirt!

Vul het formulier in als je graag een Spectrum Merchandise Shirt met het gewonnen logo uit de Merchandise Design Contest wilt kopen. De uiteindelijke prijs voor het shirt is €15, waarvan €5 per shirt ten goede komt aan PLASTIC WHALE! De aangeboden shirts zijn shirts die lang in de opslag van Textieldrukkerij Amsterdam hebben gelegen en anders weggegooid zouden worden. Door het kopen van een shirt ben je dus ultiem duurzaam bezig!!!

Aangezien er maar een beperkte hoeveelheid shirts zijn in bepaalde kleuren en maten, kunnen we helaas niet garanderen dat je het shirt krijgt die je het liefst wilt. Om je toch een beetje blij te maken, is het de bedoeling dat je een top 3 opgeeft welke kleur shirt je wilt bij je passende maat. Wij zullen dan proberen je een gewenst shirt te geven.

Het design zal wit van kleur zijn en op je linker borst gedrukt worden.

OPGEVEN KAN VIA DEZE LINK TOT ZONDAG 9 JUNI, 20.00 !!!!!

Open podium!

Lieve Speccies,
De zon schijnt weer, de vogeltjes fluiten en woensdag 5 juni is het jaarlijkse Open Podium in Amsterdam! Kom genieten van een avond vol bier en live-muziek van de leukste bandjes en dans tot in de late uurtjes door op het aansluitende feest. Iedereen is welkom, dus neem vooral al je vrienden/huisgenoten/familie mee!
Tijdens de avond wordt ook het opgehaalde bedrag van goede doelen mei bekend gemaakt!

Wanneer: 5 juni 20:30 – 03:00
Toegang: 3 euro, kaartjes zijn met de pin te koop aan de deur en hier op de site
Waar: Heeren van Aemstel, Thorbeckeplein 5

Speeddate tapas – KoC0

Behoefte aan nieuwe Speccies in je leven? En zin om een goede bodem te leggen voor de borrel? De KoCo organiseert voor Goede Doelen Mei nóg een evenement, namelijk de Tapas Speeddate. Per ronde krijg je én een nieuwe gesprekspartner én een nieuwe lekkernij voorgeschoteld! En wie weet zelfs een kannetje sangria… Meld je hier aan! Er zijn maar 30 plekken, dus OP=OP!

Waar: Brainwave
Wanneer: 29 mei vanaf 18:00
Kosten: €9,99