Nieuws

Stedentrip 2019: kaartverkoop!

Je kan je NU inschrijven voor de STEDENTRIP naar Aken (+ Maastricht)!!! De komende twee uurtjes (20.00-22.00) heb je de tijd om je in te schrijven via deze link. Als er na deze twee uurtjes meer aanmeldingen dan plekken zijn, wordt er geloot en ontvang je z.s.m. bericht of je mee mag

xxx de TripCie

Stedentrip 2019 – Aachen (+ Maastricht)

Attentie attentie beste doodzieke Speccie, mijn persoon heeft een onredelijk vet bericht voor jou! Het is namelijk al bijna tijd voor de epische jaarlijkse Stedentrip. Pak dat agendaatje en die dikke rode stift er maar bij en zet een moeilijk grote cirkel om het weekend van 1, 2 en 3 November. Dit jaar gaan we voor het eerst sinds tijden niet meer naar België, maar weer eens naar Duitsland!!! Maar waarom dan hoor ik uw gedachten, lieve lezer. Nou, in Aachen schijnt er ook gewoon genoeg pils en ander vertier te zijn. En of dit niet al nice genoeg is, gaat er dit jaar een historisch moment plaatsvinden: dit jaar gaan we echt op STEDENtrip. Voor de mensen die na een paar dagen Aachen nog even door willen gaan, is er namelijk de mogelijkheid om op zondag ook nog naar Maastricht te gaan, waar de TripCie nog een activiteit gaat organiseren.

Beginnen jouw vingertjes nu ook al intens te jeuken en wil je zo snel mogelijk +- 55 van je zuur verdiende euro’s zonder genade over die balk smijten? (zo niet, think again). Beheers jezelf dan nog maar heel eventjes, want de inschrijvingen gaan op maandag 7 oktober om 20:00 pas open.

Met vriendelijke en welgemeende groet,

De TripCie

Eet mee op de Eerstejaars BBQ!

De Eerstejaars-bbq komt eraan! Wil je meer te weten komen over de commissies van Spectrum? Of lekker bbq’en met je nieuwe Spectrum vrienden? Kom dan vooral langs! Tijdens de bbq zullen leden van commissies rondlopen om je alles over de Spectrum commissies te vertellen. Dit alles zal gebeuren onder genot van een biertje of frisdrankje. Je kan je ook terplekke opgeven om te komen solliciteren voor (een) commissie(s)!
De tap zal om 17 uur open gaan en de bbq begint om 18 uur en de kosten zullen rond de 4 euro zijn.

Wees op tijd, de aanmeldingen zullen sluiten op 5 september!

Meld je hier aan en tot snel!

De bbq is alleen voor eerstejaars en de commissieleden

TIS in je brievenbus!

Lieve speccies,
Het is nog maar héél even tot de zomervakantie, maar vóór de zomervakantie zorgt de TIS weer voor wat leesvoer. Lekker in de tuin, op het balkon of misschien op de camping of het strand, genietend van de zon, kun je dit jaar wegdromen bij de meest absurdistische en fantastische verhalen: maak je klaar voor FanTISie!
Tuurlijk kun je hem ook weer op laten sturen naar jezelf, je ouders, oma, hamster(?) of naar mars(??). Vul dan even dit formulier in, uiterlijk aankomende dinsdag (25 juni) vóór 23:59!

SportCie: Life’s a Beachvolleyballtoernooi

Nu sinds een paar dagen de temperaturen weer ronduit heet zijn, is het tijd om een beetje te gaan flaneren… alleen dit keer niet op de dansvloer.

De SportCie organiseert voor jullie: HÉT beachvolleybaltoernooi van het jaar!!!

Nieuwsgierig?? Snappen we helemaal, lees dus lekker door!

Waar: beachvolleybalveld op het Science Park
Wanneer: maandag 24 juni
Hoe laat: van 17:00 uur tot 20:00 uur
Wie: jullie!!

Aanmelden gaat per team, 1 team bestaat uit 5 man (dus kijk met welke vriendjes/vriendinnetjes je in een team wil en bedenk een vette teamnaam). Je kan je aanmelden door hier te klikken!!
Mocht je niet direct een team paraat hebben, geen probleem: neem dan contact op met iemand van de SportCie (hier te vinden) of stuur een mailtje naar sport@svspectrum.nl.

EduCie lezing: Sekspret + pizza’s

Vandaag presenteert de EduCie sekspret; een lezing over seks, seks, seks en alcohol en freud en nog veel meer! Komen jullie ook?
Hoeveel denk jij nu al te weten over seks? Hoe denkt Freud over seks? Hoe beïnvloedt alcohol seks? Deze lezing wordt gegeven door twee (s)experts, Wietske en Simone (echte seksuologen). Ben jij benieuwd naar de beste tips & tricks en de combineerbaarheid met alcohol? Meld je dan nu aan voor deze geweldige lezing!

Er is nu ook de mogelijkheid om vooraf gezellig pizza te eten. Dit kost 7 euro en dan heb je een super lekkere pizza, geef je hiervoor op met deze link.

Wanneer: 17 juni 19:00
Waar: SP A1.04
Hoe: met veel plezier 😉

Veel liefs,
de Educie ♥

Einddiner Carribbean KoCoastal Club

Lieve Speccies,

Continentale mensen Aandacht Aub: Schrijf je NU in via de DEZE LINK als je het Einddiner niet wil missen! Er is beperkt plek en Google Forms heeft geen limiet functie voor het aanmelden. Als je mee mag doen krijg je een blij mailtje, zo niet een minder blij mailtje maar dan sta je wel automatisch op de reservelijst(tenzij je dat niet wil). Wij hebben er mega veel zin in, Get Hyped!