Nieuws

Functieprofielen en plan van aanpak SoCo

Lieve leden,

Wij zijn Maureen, Frederike, Allard, Vincent, Isa en Esmée. Afgelopen ALV hebben jullie ons als SoCo ingestemd om het sollicitatieproces te leiden en het bestuur voor 2021 voor tedragen.Via dit bericht willen we jullie graag laten weten dat de functieprofielen voor het 25ste bestuur op de website staan en je ze hier kunt lezen! Ook willen wij nog een toelichting geven op hoe wij dit sollicitatieproces gaan aanpakken, aangezien het nieuwe bestuur de volgende ALV al zal worden gekozen. Ons plan van aanpak staat dus ook op de site en  kun je hier lezen.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar sollicitatie2020@svspectrum.nl of iemand van de commissie aanspreken.

Liefs,

SoCo 2020

Bestuursinfomiddag: ‘Een week in het leven van’

Lieve Speccies,

Op 5 oktober 16.00-19.00 uur zal de bestuursinfomiddag plaatsvinden in de Montmartre!
Hier zal bestuur 2020 een korte presentatie geven over het bestuur-zijn. Jullie zullen worden meegomen in een week van ons leven ♥
Daarnaast zal er ook heel veel tijd zijn om vragen te stellen. We hopen jullie allemaal 5 oktober te zien! Je kunt je met de volgende link aanmelden: https://forms.gle/pWZq21EcyUGo6uXW8

Mocht je hier niet bij kunnen zijn, maar ben je wel heel benieuwd? Stuur dan een mailtje naar bestuur@svspectrum.nl of app iemand van het bestuur en dan kunnen we kijken naar een oplossing.

Speccie in je brievenbus! – CultCie

Lieve Speccies,
Mis jij iedereen ook net zo? Wil jij (weer) in contact komen met een ander Speccie? Wil je je creativiteit delen, iemand leren kennen of gewoon een Speccie in je brievenbus? De CultCie heeft iets bedacht om wat gezelligheid thuis te brengen!
Geef je op tot 23 september via deze link en dan krijg je een adres van een mede-Speccie. Je mag helemaal zelf bepalen wat je wilt opsturen, als het maar voor 7 oktober verzonden is. Of het nou een kaart, mooi gedicht, lievelingsrecept of zelfgemaakte kunst is, de opties zijn oneindig! Ook voor jou wordt er iets gemaakt/gedaan/gekozen en zo ontstaat er een cirkel aan Speccie-post en gezelligheid.
Tot in je brievenbus!
Liefs, de CultCie

Commissie sollicitaties!

Hooooi lieve Speccies!

We hopen dat jullie lekker zijn begonnen met het nieuwe collegejaar en alweer heel veel zin hebben in al het leuks dat Spectrum jullie dit jaar gaat bieden. En hierbij kunnen jullie helpen! Spectrum heeft namelijk vele commissies waarmee jij evenementen kan organiseren. Van reizen tot feesten en van kleine activiteiten tot een congres; er is echt voor ieder wat wils (zie het lijstje onderaan welke commissies nog leden zoeken)! Wil je meer informatie over de commissies dan kan je ook in deze Spectrumgids kijken!

De sollicitaties zijn open vanaf NU tot en met dinsdag 15 september 20:00 uur! In dit formulier kan je aangeven voor welke commissies je wilt solliciteren of stuur een mailtje naar bestuur@svspectrum.nl met daarin je naam, telefoonnummer en in welke commissies jij interesse hebt!

Hopelijk tot snel! <3

—-
De volgende commissies zoeken leden:

 • acquisitiecommissie
 • allejaarsweekendcommissie
 • barcommissie
 • carrièredagcommissie
 • congrescommissie (ICA)
 • cultuurcommissie
 • educatiecommissie
 • eerstejaarscommissie
 • feestcommissie
 • kookcommissie
 • promotiecommissie
 • sportcommissie
 • stedentripcommissie
 • studiereiscommissie
 • TIS-redactie
 • wintersportcommissie

ALVeel

Lieve Speccies,

 

Alhoewel niets liep zoals we hadden verwacht is het dan toch eindelijk tijd voor de ALVeel op 24 september. Aangezien alles anders is zullen we op deze ALV, zowel de begroting, als de SoCo instemmen. Wij hebben er zin in en jullie hopelijk ook!

De ALVeel duurt van 18.00-22.00 uur en vindt plaats in De Heeren van Aemstel, in verband met de corona maatregelen en aangezien er beperkte plekken zijn kunnen jullie je binnenkort inschrijven via een Google Form.  Meer informatie volgt snel!

 

Liefs,

Het Bestuur

Bram, Esmée, Anouk, Yasmine, Jasmijn en Finn

Agenda ALVeel
Notulen Wissel-ALV
Beleidsplan 2020
Corona jaarplanning
Halfjaarsrealisatie 2020
Haljaarsrealisatie-begroting 2020

 

CultCie fotowedstrijd: Regenboog

— Helaas, de foto wedstrijd is inmiddels afgelopen. Je kunt HIER wel stemmen op de foto die jij het mooiste vindt —
Lieve Speccies,
Het nieuwe en daarmee helaas ook alweer het laatste thema van de fotowedstrijd is…. REGENBOOG!
Helemaal geïnspireerd op het thema van de eerstejaarsdagen natuurlijk 🌈
Begin jij komend jaar met Bèta-Gamma of FPS? Doe dan ook vooral mee!
Je hebt de volledige vrijheid het thema te interpreteren zoals jij dat wilt. Je kunt eropuit gaan om nieuwe foto’s te maken, maar een oude foto gebruiken of fotoshoppen mag ook. Alles zolang je de foto maar zelf gemaakt hebt.
Stuur je mooiste foto rondom het thema “Regenboog” in voor 24 augustus 23:59 uur door te mailen naar cultuur@svspectrum.nl.
Liefs,
De CultCie

 

De Eerstejaarsdagen zitten vol!

Hoi hoi hoi!

De aanmeldingen voor EJD zijn super snel gegaan; we zitten vol!!!

Je kan niet langer een ticket kopen voor EJD, maar je kan je vanaf nu wel opgeven voor de reservelijst via dit form. Mocht er een plekje vrijkomen, dan bellen we je op en mag je alsnog mee!!! Houd daarom wel 19 t/m 21 augustus vrij, want je weet maar nooit…

Liefsss 🌈🌈🌈

Aanmeldingen Eerstejaarsdagen 2020!

Hoi allemaal! 🌈
De Eerstejaarsdagen komen er aan en de aanmeldingen gaan heel hard!!!
Zorg dus dat je je snel van een ticket verzekert via de volgende link!
Wij hebben er al super veel zin in en hopen jullie snel te zien!
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar ejd@svspectrum.nl

Fotografeer de zomer door!

Lieve Speccies (en toekomstige Speccies),

Heb jij altijd al je mooiste foto’s willen delen met de rest van Spectrum? Dit is het moment want de CultCie organiseert een waanzinnige fotografiewedstrijd! Iedere twee weken is er een nieuw thema waarvoor jij je mooiste foto kan insturen. Vervolgens kan er in de week daarna door alle Speccies gestemd worden op de foto’s.

Je hebt de volledige vrijheid het thema te interpreteren zoals jij dat wilt. Je kunt eropuit gaan om nieuwe foto’s te maken, maar een oude foto gebruiken of fotoshoppen mag ook. Alles zolang je de foto maar zelf gemaakt hebt. Toekomstige studenten van Bèta-Gamma en Future Plantet Studies zijn ook hartstikke welkom om mee te doen.

Op dit moment is het thema: BLIJDSCHAP
Foto’s kun je insturen tot 10 augustus 23.59 uur door te mailen naar cultuur@svspectrum.nl
Stemmen op de foto’s van vorige ronde kan tot en met 3 augustus via deze link.

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens de zomer!

Veel liefs,
de CultCie

PS Wanneer er een nieuw thema is, zal dat in dit bericht worden bijgewerkt. Maar het is ook te vinden in de Spectrum Agenda, op de instagram (@sv.spectrum) en in het facebookevenement.