Vertrouwenspersonen

De vertrouwenspersonen zijn leden van Spectrum waar je terecht kunt wanneer je problemen hebt met iemand uit een commissie, het bestuur of een ander lid. Deze persoon kan als luisterpaal dienen en iendien nodig ook als mediator bij een gesprek tussen twee partijen. Hieronder introduceren de vertrouwenspersonen zichzelf voor jou.

Joran Buwalda

Lieve Speccie, FPS’er of Bèta-Gamma,

Ik ben Joran, derdejaars Bèta-Gamma met de major Natuurkunde. Naast natuurkunde word ik heel blij van toneel en verhalen schrijven en eigenlijk alles wat met Spectrum te maken heeft. Sinds dag 1 ben ik een Speccie in hart en nieren: op veel activiteiten te vinden, elk jaar enthousiast begeleider op EJD en fanatiek actief geweest in de EduCie en de Sollicitatiecommissie. Ik hoop als vertrouwenspersoon te kunnen bijdragen aan een Spectrum waar iedereen zich even thuis voelt als ik. Als vertrouwenspersoon kan ik je een luisterend oor bieden en, als je wil, met je mee denken richting een oplossing voor wat je dwars zit. Of dat nu te maken heeft met Spectrum, met je studie, je hebt het even zwaar met jezelf, of er is iets heel anders, je mag me voor alles benaderen. Voel absoluut geen drempel om me een berichtje te sturen, ook als je iets heel kleins hebt. Uiteraard blijft alles wat je me vertelt vertrouwelijk.

Wil je me spreken? Stuur dan een mailtje, appje of bel! Dan spreken we snel een keertje af.

06-13945820
joranbuwalda@gmail.com

Iris Don

Lieve Speccies,

Ik ben Iris, derdejaars Bèta-Gamma, 20 jaar, met een major Biomedische Wetenschappen. Sinds het begin van mijn studietijd ben ik meteen betrokken geraakt bij Spectrum als lid van de KAC, en later heb ik ook de Almanakcommissie gedaan. Speccies zijn superleuke mensen die coole activiteiten organiseren. Toch kan het natuurlijk zo zijn dat er een vervelende situatie ontstaat in een commissie of ergens anders binnen Spectrum. Dan is het misschien wel fijn om daar een keer vertrouwelijk met iemand over te kunnen praten.

Je kan me altijd bellen/whatsappen/facebooken/mailen of aanspreken!

06-30497675
hirisdon@kpnmail.nl