Bestuur 2020 gezocht!

Lieve Speccies,

Denk jij bij Spectrum-evenementen, dit zou ik ook wel willen organiseren? Lijkt het je tof om de vereniging een heel jaar draaiende te houden met een fantastisch zes-tallig team? Ben je geïnteresseerd in bestuur 2020? De Open vergadering is al geweest, maar de notulen daarvan zijn hier te lezen. Vrijdag 18 oktober is er een info-middag in B0.202 tussen 17 en 19 uur. De slides zijn hier te vinden. Ook is er nog een meet en eat met het bestuur op maandag 28 oktober tussen 14 en 16 uur.

Dit berichtje is er ter informatie van alles wat er komt de komende weken, want de sollicitaties gaan al open van 29 oktober tot en met 4 november! Als je wilt solliciteren wordt er verwacht dat je een sollicitatiebrief en een CV opstuurt naar sollicitatie2019@svspectrum.nl. Vorig jaar bleek dat er onduidelijkheid was over wat er in deze brief moet staan. De SoCo zal bij het beoordelen van deze ronde voornamelijk kijken of de brieven de volgende vragen beantwoorden:

  • Waarom lijkt het jou leuk om een bestuursjaar bij Spectrum te doen?
  • Wat denk jij te kunnen leren in een bestuursjaar bij Spectrum?
  • Wat kan je bijdragen aan het bestuur?
  • Is de brief tussen de 300-400 woorden?

Deze vragen zijn uiteraard ook heel interessant om voor jezelf te beantwoorden. Verder is het aan de sollicitanten om te bepalen hoe ze deze brief invullen. Heb je vragen over solliciteren? Mail sollicitatie2019@svspectrum.nl. Heb je vragen over bestuur zijn of worden? Dan kan je altijd het bestuur aanspreken met vragen, of mailen naar bestuur@svspectrum.nl! We zijn heel blij om je te spreken.

Liefs!