Master Wageningen: Open Dagen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een masteropleiding aan Wageningen University te volgen? Kom dan op donderdag 15 december van 17:00–20:30 uur naar onze Master Open Dag. Daar kun je alles te weten komen over alle masteropleidingen en de universiteit. Wil je weten welke opleidingen je allemaal kunt doen als je van de UvA afkomt? Klik dan hier.  


Klik hier voor meer informatie over aansluitende masters voor BG en FPS 


Ben jij geïnteresseerd in bedrijfskundige, economische en sociologische processen rondom de consument, het facility management, de agribusiness, het milieu en/of de voedselvoorziening? Kom dan langs en bekijk de mogelijkheden die de tweejarige Master Management, Economics and Consumer Studies je biedt!

Heb jij een Life Science vooropleiding en ben je geïnteresseerd in internationale ontwikkeling en wil je graag de link leggen met sociale wetenschappen? Kom dan langs en bekijk de mogelijkheden die de tweejarige Master Development and Rural Innovation je biedt!

Check www.wageningenuniversity.nl/masteropendag voor meer informatie over de open dag of meld je direct aan.

Kun je niet naar de Master Open Dag komen en wil je toch meer weten over een bepaalde opleiding en antwoord op je vragen? Neem dan contact op met een van onze studiekeuzecoaches. Zij kunnen je helpen bij alle vragen die je hebt over het kiezen van een studie. Niet alleen over de inhoud van de opleiding, maar ook over studeren in Wageningen.