Meld je aan voor majormeelopen!!! (Alle BG-jaarlagen)

———- Voor ouderejaars see below ————–

Beste eerstejaars BG,

De aanmeldingen voor het majormeelopen zijn eindelijk open, het moment om je te verdiepen in welke majoren je leuk lijkt! Ook al heb je er nog niet goed over nagedacht, schroom vooral niet om je aan te melden, het kan nooit kwaad! Schrijf je hier in om met een ouderejaars die een major doet die je interessant lijkt een college mee te lopen.
Omdat nu al bijna de tentamenweek begint, zal je pas in januari worden gekoppeld aan een ouderejaars, dus wacht niet te lang 

 

Liefs,
de EduCie

 

——- Ouderejaars ———–

Beste ouderejaars BG,

Herinner jij je de tijden nog dat je niet wist wat een Thema I/II/III was? De tijden dat je nog ’s ochtends vroeg op de fiets sprong om een college Academische Vaardigheden voor Beta-gamma bij te wonen en door te gaan naar Wiskundige Methoden en Technieken. De tijden dat je niet naar een college Onderzoeksmethoden en Analyse van Wetenschappelijk Onderzoek ging. Mooie tijden waren dat of niet?

Denk dan ook terug aan die tijd en zie het monster dat toen steeds stiekem naderde en achter zich genesteld had achter in je gedachten. Dit monster kennen we als keuzestress en ligt dit jaar weer op de loer en nu niet voor ons, maar voor een hele nieuwe generatie Bèta-gamma’s. Jij kan het handvat zijn van lemmet zijn waarmee ze dit monster bevechten!

Vul dit formulier in en wordt de nieuwe held van een generatie!