SoProCo 2.0

Vrijdag 1 februari is van 11-13u in A1.06 de SoProCo 2.0 vergadering om mee te denken over de toekomst van het sollicitatieproces voor het bestuur van Spectrum. Hier vinden jullie de agenda en vergaderstukken. Het bevat een Samenvatting van de sollicitatieprocessen van de andere studieverenigingen van Science Park, zodat jullie een beeld hebben van hoe het er bij onze broertjesverenigingen aan toe gaat. Ook vinden jullie een Uitleg over de keuzes voor een nieuwe sollicitatieprocedure die in 2015 al is opgesteld. Dit stukje geschiedenis is goede achtergrondinformatie om over de toekomstige verbetering van het proces na te denken. Daarnaast vinden jullie dus de agenda. Lees de informatie goed door, zodat we allemaal op een lijn zitten en een effectieve discussie kunnen voeren. Wij kijken ernaar uit en zien jullie allemaal vrijdag!