Spectrum goes Carnaval

Lieve carnavalsvierders van zowel boven als onder de rivieren,

Een gloednieuwe commissie, zes gepassioneerde speccies aan het roer van een schip wat van voor naar achter van links naar rechts gaat, met maar één doel aan het eind van de glooiende horizon: carnaval in Eindhoven.

Vrijdag 21 februari organiseert de CarCo een dagtrip naar Eindhoven. We beginnen met een CarnaPreBo in het hok, om alvast in de stemming te komen, de keel met Bavaria te smeren om de zachte g te oefenen en ons natuurlijk om te kleden. Niemand mag natuurlijk doorhebben dat het grootste deel van de groep zich op onbekend terrein bevindt! Dat komt helemaal goed, want voor eventuele schmink of last minutes attributen om er carnaval-proof uit te zien wordt gezorgd!

Vanuit de preborrel gaan we aan het eind van de middag met het OV naar Eindhoven toe, om de hele avond op en rondom Stratumseind te hossen, slap te zeveren, mee te lallen met Snollebollekes of misschien wel de Brabantse carnavalsshot Schrobbelèr te proberen!

De laatste trein terug naar Amsterdam vertrekt rond 01:30u, zodat zowel studenten met week-OV als weekend-OV gratis terug naar huis kunnen. En anders wordt het een memorabele overnachting en overleving op Eindhoven Centraal!

Dit mooie evenement kost je helemaal niets, uiteraard zijn de genuttigde consumpties wel voor eigen rekening, maar je krijgt er een hoop Brabantse gezelligheid voor terug!

Vul even dit form in om je aan te melden 🙂

Liefs,
De CarCo