Spectrum: Naar OP1!

Lieve Speccies, ga even rustig zitten, adem diep in en bereid je voor op de schok van je leven: het eerste AcqCie-evenement gaat plaatsvinden!! Ben jij geïnteresseerd in het nieuws, houd je van discussies en ben je altijd al benieuwd naar de backstage van tv-programma’s? Dan is dit je kans, want in samenwerking met Unifind kun jij op maandag 24 februari en donderdag 27 februari in het publiek van OP1 zitten.

OP1 is het nieuwste dagelijkse programma van de NPO en vervangt Eva Jinek en Jeroen Pauw. In het programma bundelen 5 publieke omroepen hun krachten en presenteren elke week een avond geheel in eigen stijl. Elke omroep heeft een eigen presentatieduo die eenmaal per week de actualiteiten doornemen en gasten uitnodigen.

Hoe kan ik mee?
Meld je nu aan voor één van de avonden via:

Als je graag als een groepje wilt, kun je dat ook vermelden. Schrijf je dan wel allemaal los in. Voorwaarde is ook dat je een account aanmaakt bij Unifind, linkje staat in het formulier. Er is beperkt plaats beschikbaar, wees er snel bij!

Wat is Unifind?
Unifind is een bedrijf dat mensen rekruteert voor talkshows zoals OP1 maar ook De Nieuwe Maan of De Hofbar. Nadat je een account hebt aangemaakt, kan je je op hun website inschrijven voor het bijwonen van deze programma’s tegen een vergoeding. In onze ervaring worden er geen mailtjes gestuurd, dus wees niet bang voor spam.

Wat heeft Spectrum hieraan en wat heb je er zelf aan?
Met je komst help je Spectrum superveel! Voor het aanmelden van de studenten krijgt Spectrum een vergoeding en die inkomsten zijn natuurlijk essentieel om de vereniging draaiende te houden. Als je zelf een account maakt en je inschrijft voor een uitzending zou je dit bedrag zelf krijgen, maar deze eerste keer gaat het bedrag naar Spectrum. Op deze manier krijg je wel de kans om dé talkshow van de publieke omroep bij te wonen met je favo spectrum vrienden en de vereniging te helpen! Natuurlijk kun je in de toekomst voor eigen verdienste gebruik maken van Unifind.