Update Coronavirus 12 maart 2020

Hoi allemaal,

Naar aanleiding van de recente persconferentie van Mark Rutte over maatregelen tegen het coronavirus, geven we jullie een korte update over de huidige stand van zaken binnen het bestuur. In deze persconferentie werd duidelijk dat evenementen groter dan 100 man zullen worden afgelast. We hebben contact gehad met IIS en daar komt het volgende uit naar voren:

  • De UvA volgt de richtlijnen van het RIVM en BUZA. Mocht een medewerker van de UvA of een student op de UvA positief testen op corona, dan neemt de GGD Amsterdam hier de leiding. De UvA zal dan het protocol van de GGD volgen.
  • De UvA heeft een website met elke dag om 12 uur (of vaker indien nodig) de laatste updates over het coronavirus: https://www.uva.nl/actueel/coronavirus/updates.html

Over het wel of niet doorgaan van toekomstige grote evenementen is nu nog niet veel duidelijkheid. Morgen gaan we vergaderen en dan zullen we jullie opnieuw inlichten.

We hopen jullie op deze manier genoeg te hebben geïnformeerd. Voor vragen kan je ons altijd aanspreken of mailen naar bestuur@svspectrum.nl

Groeten,

Bestuur 2020