Wintersport 2020 aanmeldingen!

Lieve sneeuwsnuivers,

Het is tijd om jullie wintersport spullen uit de kast te halen, want je kan je vanaf NU aanmelden voor wintersport 2020! In de week van 6 t/m 15 maart zullen we voor een schamel prijsje van €399 de Italiaanse alpen gaan koloniseren. Let wel op: in de week dat je weg bent, zul je waarschijnlijk een werkgroep van een (of elk) vak missen. Zorg er dus voor dat je de rest van de periode wel aanwezig bent bij je werkgroepen om zo niet in de problemen te komen.

Dit inschrijvingen vind je in dit Google Form . Als we meer aanmeldingen dan plekjes hebben, wordt er vanavond laat of morgen geloot. Je hoort dan of je een plekje hebt bemachtigd. In dit geval, zal je een link krijgen naar het aanmeldingsformulier van Skifest. Hier moet je super veel informatie invullen over je ski-ervaring etc.

Verder is het belangrijk om te weten dat je niet alles in 1x hoeft te betalen als je de Skifest aanmeldingslink hebt ingevuld. Deze optie is er wel, maar je kan ook kiezen om een aanbetaling van 30% van het bedrag te doen, meteen nadat je je hebt ingeschreven via de link. Die andere 70% betaal je dan uiterlijk 6 weken voor de reis (dus half januari ongeveer). Als je je besluit toch af te melden en iemand anders voor jou in de plek gaat, kost dit €50 wijzigingskosten.

Ben je te laat? Schrijf je dan in voor de reservelijst via dit form!

Koude kusjes,

De WisPo 2020