Installateur bij Van Dyck Solar

Ben jij op zoek naar een leuke/leerzame bijbaan naast je studie? Kom dan parttime werken bij een ambitieus zonnepaneel- installatie bedrijf. We zijn op zoek naar handige jongens die kunnen meedraaien in onze teams op het dak, echte klussers in hart en nieren zonder hoogtevrees die hun handen uit de mouwen kunnen steken.

Lees Meer

Werken bij Dees Amsterdam!

Lijkt het je leuk om met middelbare scholieren te werken in een leuke werkomgeving en ben je beschikbaar voor tenminste een middag per week, solliciteer dan nu bij Dees Amsterdam!

Lees Meer

Bijbaan: Bijlesgever bij StudentsPlus

Amsterdamse studenten, opgelet! Vind jij het leuk om basis- en middelbare scholieren te helpen om hun schoolprestaties te verbeteren? Zoek je daarnaast een bijbaan waarbij je je eigen werkdagen en -tijden kunt indelen? Overweeg dan eens om bijles te geven aan leerlingen die bij jou om de hoek wonen!

Lees Meer

Bijbaan met veel kaas: Cheese & More

Kaasfans opgelet! Wij zoeken versterkingen voor een aantal van onze gezellige Cheese & More teams. Wil jij werken in één van onze mooie, moderne kaas-cadeau-delicatessewinkels in hartje Amsterdam en toeristen van over de hele wereld adviseren? Lees dan verder!

Lees Meer

Bijbaan sportend verdienen: MijnStudent

Wil jij betaald sporten? Kom dan werken bij MijnStudent! Zoek jij een leuke bijbaan waarbij je lekker fysiek bezig kunt zijn en relevante werkervaring op kunt doen? Dan is MijnStudent iets voor jou!

Lees Meer

Bijbaan in consultancy: Young Advisory Group

De Young Advisory Group Amsterdam zoekt nieuwe consultants! De YAG biedt studenten van alle studieachtergronden een kans om zich te ontwikkelen, een onderneming te runnen en te werken aan uitdagende projecten, waar je ook nog eens voor betaald krijgt! Je wordt onder andere getraind door McKinsey, Bain & Company, Roland Berger en Berenschot.

Lees Meer