Alumnivereniging

Wanneer je klaar bent met je bachelor bèta-gamma of future planet studies, kun je terecht bij het Interdisciplinair Alumni Netwerk Amsterdam (IANA). Bij IANA worden de afgestudeerden van bèta-gamma en future planet studies samengebracht. Hierdoor onstaat een hect netwerk wat door alumni gebruikt kan worden voor het uitwisselen van interessante initiatieven, baanmogelijkheden en/of behouden van sociale contacten. IANA brengt haar leden bijeen door het organiseren van evenementen rondom interdisciplinaire thema’s en meer informele evenementen als borrels, diners of bandjesavonden.

IANA is in 2013 ontstaan door de krachten te bundelen van de in 2009 opgerichte alumnivereniging bèta-gamma (AVBG), het IIS en studievereniging Spectrum (voorheen SVBG). Om de band met Spectrum te houden, zit er altijd een afgevaardigde van ons bestuur in het IANA-bestuur. Ook zitten er docenten van het IIS in het IANA-bestuur.

De naam IANA heeft meerdere betekenissen en is daardoor zeer multidisciplinair. De voornaamste betekenis van IANA is uit het boedisme en hindoeïsme waar yana reis, pad of klimmen betekent. Bij IANA wordt deze definitie als metafoor gebruikt voor studenten, waar ook een pad beklommen wordt.

Wil je lidworden van IANA? Klik hier om lid te worden van de FB-groep en hier om naar de website te gaan!

Voor meer informatie over de alumnivereniging klik hier!

Contact: bestuur@IANA-amsterdam.nl, de website of facebook.