Bestuur 2012

Lees hier meer over bestuur 2012!

Joost Helbing – Voorzitter

Ik ben Joost Helbing, 18 jaar en eerstejaars Bèta-gamma. Mijn hobby’s zijn voetbal en chillen met vrienden. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin gehad bij alle borrels, feestjes en reisjes met de SVBG. Na mijn deelname aan de Wintersport Commissie mag ik me nu verheugen op een jaar in het bestuur. Ik ben dit jaar namelijk de nieuwe voorzitter. Ik ga het bestuur begeleiden zodat de commissarissen en de geweldige commissies der SVBG weer een heleboel mooie activiteiten kunnen organiseren. Ook ga ik contacten onderhouden met universiteit en studieverenigingen, opdat de SVBG ieders vriend mag zijn. En boven alles ga ik mijn best doen te zorgen dat dit jaar voor jullie net zo leuk wordt als voor mij!

Tania Huijben – Secretaris

Hoi, ik ben Tania Huijben. Ik ben negentien jaar en ik kom uit Deventer. Sinds begin dit jaar studeer ik Bèta-gamma en woon ik op kamers in Amsterdam. Ik heb het echt super naar mijn zin hier. Ik vond het heel erg leuk om deel te nemen aan alle SVBG activiteiten en daar zo veel mensen te leren kennen. Verder houd ik van zaalvoetbal, schaatsen, piano spelen en gezelligheid met mijn vrienden. Dit jaar zal ik de functie van secretaris vervullen. Als secretaris zal ik deel uit maken van het dagelijks bestuur en notuleren bij vergaderingen. Maar ik zal er ook vooral zijn voor het contact met leden en jullie elke week via de mail op de hoogte houden van alle gebeurtenissen. Ik heb er super veel zin in!

Lisa Steverink – Penningmeester

Ik ben Lisa Steverink, tweedejaars Bèta-Gamma met de major wiskunde. Mijn hobby’s zijn films, hardlopen, lezen en begrotingen maken. Aankomend jaar zal ik de functie van penningmeester bekleden. Ik zal contact houden met alle penningmeesters van de commissies en zorgen dat ik alle inkomsten en uitgaven van de SVBG kan verantwoorden. Ook zullen wij, als nieuw bestuur, proberen minder winst te maken, maar daar volgt op de beleidsplan-ALV meer over. Ik heb er heel veel zin in en hoop dit jaar heel veel te leren en plezier te maken!

Eva Wijma – Commissaris Sociaal

Lieve leden der SVBG, bij deze aan mij de eer om me aan jullie voorstellen als jullie ‘nieuwe Commissaris Sociaal’. Als Commissaris sociaal vervul je een belangrijke taak: namelijk het zorgen voor alle gezelligheid, bier, strakke feesten en sinds kort ook het overheerlijke voedsel dat de SVBG rijk is. Ik, Eva Wijma, die kleine druktemaker afkomstig uit het fijne hoge noorden, hoop met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen ook dit jaar weer aan deze eisen te voldoen, zodat deze zich zullen voortzetten tot in de lengte der dagen. Ik heb super veel zin om met mijn buddies uit dit bestuur 2012 me volledig voor jullie in te zetten en er heel veel van te leren.

Romy ten Nijenhuis – Commissaris Reizen

Ik ben Romy ten Nijenhuis, tweedejaars Bèta-Gamma’er en eerstejaars psychologie student. Naast het op Sciencepark zijn zonder reden, heb ik ook nog andere hobby’s. Skiën, snowboarden, lezen, creatief zijn en vooral ook alle plekjes van de wereld bezoeken. Dit jaar zal ik de persoon zijn die met jullie meegaat op alle grote wereldreizen van de SVBG. Ik heb hier onwijs veel zin in en ga ervoor zorgen dat deze allemaal heeeel goed verlopen, zodat er nog vele mooie verhalen komen en iedereen elkaar heel goed leert kennen :). Nog een nieuwe reis staat ook zeker in mijn beleidsplan dit jaar!

Kris Kok – Commissaris Interdisciplinair

Hoi! Ik ben Kris, 18 jaar oud en ik kom uit Amstelveen. Ik ben dit jaar begonnen met de studie Bèta-gamma en zal in het bestuur van de SVBG de positie van Commissaris Interdisciplinair vervullen. Ik heb heel veel zin in dit jaar en ik ga dan ook mijn uiterste best doen om te zorgen dat de Studiegerelateerde Commissie (StuG), het Tijdschrift voor Interdisciplinaire Studenten (TIS) en het Interdisciplinair Congres Amsterdam (ICA) goed zullen blijven lopen. Verder speel ik accordeon en werk ik op de muziekschool in Amstelveen. Ik hou daarnaast van gezelligheid, muziek en, als ik ze niet laat aanbranden, de tosti’s uit het SVBG-hok.