Bestuur 2013

Lees hier meer over bestuur 2013!

Aniek van Onzenoort – Voorzitter

Lieve SVBG’ers,Jullie kunnen mij kennen omdat jullie mij hebben zien rondlopen op Science Park, omdat jullie me zijn tegengekomen bij een SVBG-activiteit, of omdat jullie mijn voorhoofd afgelopen dinsdag bij Pauw en Witteman op de nationale tv zagen. Mijn naam is Aniek van Onzenoort en ik ben dolblij dat ik voorzitter ben van het bestuur 2013. Uiteraard ben ik nu vooral bezig met de SVBG, daarnaast schaats ik, volg ik een beginnerscursus kickboksen en fiets ik kilometers door het prachtige Amsterdam. Ik heb er heel veel zin in om samen met mijn vijf supergemotiveerde, knappe en altijd gezellige mede- bestuursleden en alle SVBG’ers een heel mooi jaar van te maken. Tot op de volgende activiteit!

Sytze van Stempvoort – Secretaris

Hallo, ik ben Sytze van Stempvoort, hoewel een Friese naam toch geboren in Amsterdam. Vroeger wilde ik schrijver worden. Ooit ben ik zelfs in een doldrieste bui op jonge leeftijd aan een roman begonnen. Uiteindelijk wilde ik alles worden en heb dus gekozen voor Bèta-Gamma. Nu ben ik eindelijk iets: namelijk de secretaris in het bestuur 2013 van de SVBG. Wat als voordeel heeft dat ik mijn schrijversdrift kan botvieren op jullie via de ledenmail, ik hoop dat jullie me dat vergeven.
Mijn eerste ontmoeting met de SVBG was tijdens de eerstejaarsdagen, wat me opviel was met hoeveel enthousiasme de commissie bezig was een onvergetelijke tijd te verzorgen voor de eerstejaars. Daarom heb ik me aangemeld voor de AJW commissie, de stuG en uiteindelijk zelfs het bestuur. Samen met mijn mede-bestuursleden gaan we er voor zorgen dat het een geweldig jaar wordt!

Sander Westerveld – Penningmeester

Hallo! Ik ben Sander Westerveld, derdejaars Bèta-Gamma met de major Natuurkunde, met af en toe bergen huiswerk. Tussen deze bergen begeef ik me minder graag, maar echte bergen van steen en modder, bedekt met ijs en bloemen beklim ik maar al te graag. Zo ben ik deze zomer met een stel SVBG vrienden naar de Alpen getrokken en toen wist ik zeker dat de leukste mensen bij de SVBG zitten. Maar er zijn nog meer bergen waar ik van hou. Wat meer statische bergen die schitteren en rinkelen, achter de hand of gat in de hand. Bergen van geld! En daarom zal ik komend jaar de penningmeester van de SVBG zijn. Moet je iets betalen of declareren dan ben je bij mij aan het goede adres. Verder zal ik samen met de acquisitie commissie proberen zoveel mogelijk extraatjes binnen te slepen. Ik heb er zin in en ik denk dat het een mooi jaar gaat worden!

Stanley Kelder – Commissaris Sociaal

Hallo lieve leden der SVBG! Ik ben Stanley, jullie nieuwe Commissaris Sociaal. Ik ben dol op gezelligheid, als het even kan met een biertje. Als Commissaris Sociaal zal ik er voor zorgen dat de SVBG daar dit jaar niet aan te kort zal komen! Samen met de commissies zal ik mij inzetten voor spetterende feesten, fantastische activiteiten en heerlijk voedsel. Ik ben tweedejaars Bèta-Gamma en zal me volgend jaar gaan wagen aan de natuurkunde. Ik kom uit het zonnige Curaçao, maar ben nu dolgelukkig in de hoofdstad van ons Koninkrijk. Ik heb er ontzettend veel zin om om met mijn 5 fantastische medebestuursleden er een heel mooi jaar van te maken!

Karlijn Peters – Commissaris Reizen

Terwijl ik dit stukje schrijf, staar ik naar de megafoon die op mijn tafel staat. Een object dat dit jaar veel voor mij zal gaan betekenen. Ik, Karlijn Peters, ben namelijk Commissaris Reizen van het SVBG Bestuur 2013 en zal jullie tijdens alle reizen op vrolijke toon toespreken door mijn megafoon.
Ik hoop dit jaar een aantal geweldige reiscommissies samen te kunnen stellen om nog veel geweldigere reizen te kunnen organiseren, te beginnen met het Zeilweekend, gevolgd door de Eerstejaarsdagen, de Liftwedstrijd en het Allejaarsweekend om uiteindelijk knallend af te sluiten met de Wintersport.
Nu nog even wat over mezelf: ik ben tweedejaars Future Planet Studies studente en kom uit een groot, gezellig gezin met 5 broers en zussen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dat reizen mijn grootste hobby is, staat vast. Daarnaast roei ik en speel ik piano en hoop ik ooit nog gitaar te leren spelen (misschien dat iemand mij op één van de reizen een mooi liedje kan leren?).

Luuk van Loosdrecht – Commissaris Interdisciplinair

Hoi! ik ben Luuk. Ik ben 19 jaar en ben tweedejaars student Future Planet Studies. De eerstejaarsdagen in Appelscha waren mijn eerste contact met de SVBG. Hierna ben ik in de Studiereiscommissie gegaan en dat deed mij besluiten te solliciteren naar Commissaris Interdisciplinair. Ik heb er super veel zin in en hoop dat ik samen met de StuG, de Studiereiscommissie, de TIS en de congrescommissie mijn steentje kan bijdragen aan de vereniging!