Bestuur 2016

Lees hier meer over bestuur 2016!

Niels Verweij – Voorzitter

Hoi! Ik ben Niels Verweij, voorzitter van bestuur 2016. Ik ben 21 jaar oud en tweedejaars Bèta-Gamma student. Ik doe de major aardwetenschappen, lekker door de modder banjeren voelt voor mij als thuiskomen na jarenlange ervaring in de laagste pupillenteams van mijn vroegere voetbalvereniging. Ik ben opgegroeid in Hoofddorp: een beetje Almere, maar dan kleiner en nog minder te doen. In mijn middelbareschooltijd heb ik gewielrend naast het voetballen. Hier hield ik zo erg van dat ik dit niet wilde missen toen ik op kamers ging. Vandaar dat ik op Uilenstede woon en op Science Park studeer, een kleine 10 kilometers heen en 10 weer terug op mijn stalen ros. Ik moet zeggen dat de metro soms ook wel aanlokkelijk is. Binnen Spectrum heb ik trouwens in de SoProCo gezeten en zit ik bij de KAC. Sinds februari ben ik ook voorzitter van de KAC, ontzettend tof. Het lijkt me super leuk om dat op grotere schaal binnen de vereniging te doen!

Suzanne Mulder – Secretaris

Heee hallo! Ik ben Suzanne Mulder, een eerstejaars BG’er van 18 jaar. Naast studeren speel ik graag saxofoon en doe ik dat ook in de Harmonie van muziekvereniging Soli in Driehuis. Ik hoop dat ik hier nog genoeg tijd voor ga hebben dit jaar, want het wordt nogal druk geloof ik (wel heel leuk natuurlijk!). Verder vind ik het leuk om te lezen, dat doe ik tegenwoordig alleen te weinig, en houd ik van buiten wandelen of fietsen. Ik kan ook (ik weet niet of dit met trots of met schaamte gezegd moet worden) vertellen dat ik tot nu toe nog geen borrel en nauwelijks andere activiteiten heb gemist van Spectrum en dit illustreert ook wel hoe fijn ik het hier vind. Bij mijn vrienden was ik altijd al degene die niet kon kiezen, hier heb ik mijn soortgenoten gevonden en deze bleken gelukkig ook nog eens heel erg gezellig te zijn. Daarom zal ik met plezier helpen deze vereniging te besturen komend jaar.

Jonathan Luger – Penningmeester

Mijn naam is Jonathan Luger. Wellicht ken je me van de barcommissie, als nieuwe penningmeester, of helemaal niet. Echter, ik ben veel meer dan dat. Al zes jaar probeer ik tevergeefs iets neer te zetten met een alternatief middelbare school-bandje, maar wát een vriendschappen heeft dat opgeleverd. ’s Zomers werk ik als zeilinstructeur en ik volg met plezier een ambitieuze wereld-verbeterende studie. Om de week ben ik wel te vinden in Montmartre, al dan niet als ongeleid projectiel. Hoe dan ook voel me vaak een jonge god op de dansvloer. Misschien houdt er een kleine autist in mij zo van dansen om gesprekken uit de weg te gaan. Dat getal-geile deel van mijn persoonlijkheid zal ook wel de reden zijn dat ik penningmeester wil zijn. In ieder geval wil ik Spectrum dit jaar ervaren, omhelzen, en/of likken.

Winnie de Jong – Commissaris Activiteiten

Het echte borrelgenot begon met een bizarre avond in de Montmartre. Ik kwam als onwetende eerstejaars naar een borrel die niet zo druk bezocht was, maar oh wat werd het een leuke avond. Een avond die eerst nog wat ongemakkelijk was, want er waren alleen maar ouderejaars, eindigde in de bloemenbar waar ik mij tussen de andere Speccies helemaal thuis begon te voelen. Ik ben Winnie de Jong, ben 20 jaar en de nieuwe commissaris sociaal! Ik ben bezig met mijn tweede jaar van Future Planet Studies en doe de major Sociale Geografie. Misschien ken je mij al van andere Spectrum activiteiten, zo stond ik vaak achter de camera als voorzitter van de PicSie, heb ik het liftweekend naar Pilzen georganiseerd en zit ik in de AcqCie. Daarnaast ben ik ook nog Tapper bij de tapploeg. Als de nieuwe sociaal-koningin drink ik graag een biertje met je in de Montmartre (of roze wodka natuurlijk). Tot dan!

Niels van Opstal – Commissaris Onderwijs

Ik ben Niels van Opstal, 20 jaren oud, eerstejaars Bèta-gamma en ik mag me komend jaar Commissaris Onderwijs noemen! Na eindelijk naar Amsterdam te zijn verhuisd vanuit het mooie Brabant kwam ik al snel bij de TIS en de Feestcie. Dit smaakte echter naar meer en nu mag ik me komend jaar dus compleet onderdompelen in nog meer Spectrum en interdisciplinariteit! Verder ben ik een jongen die houdt van muziek en heel veel gezelligheid. Daarom heb ik ook enorm veel zin om komend jaar nog meer mensen te leren kennen en nog meer leuke dingen te organiseren binnen deze mooie vereniging. Je zult me vaak in het hok, op borrels en activiteiten kunnen vinden dus als je een goed idee of tips hebt laat het me vooral weten!

Michelle Smulders – Commissaris Reizen

Ik ben Michelle Smulders, 18 jaar oud en eerstejaars Bèta-gamma student. Volgend jaar wil ik de major Neurobiologie gaan doen. Ik kom oorspronkelijk uit Nijmegen, maar woon sinds enkele maandjes in het pittoreske Amsterdam-Noord. Na mijn goede ervaringen op EJD, AJW en het liftweekend en het recente starten bij de stedentripcommissie, merkte ik dat reizen organiseren me toch echt wel heel leuk leek, en heb ik me aangemeld voor het bestuur. Naast reizen (organiseren) hou ik van hockey, wakeboarden en natuurlijk van feestjes. Wat andere opzienbarende feiten over mij zijn dat ik ooit een leven heb gered en dat ik een ware geurkaarsjesverslaving heb. Wil je het verhaal hierachter horen? Schroom dan niet om me aan te spreken in het hok of waar dan ook; ik ben altijd in voor gezelligheid. Ik ga mijn best doen om komend jaar samen met het bestuur en de commissies een hoop leuke reizen te organiseren en veel gezelligheid te creëren!