Bestuur 2018

Hier kan je meer lezen over het 22ste bestuur van onze geliefde vereniging!

Ivar Verburg – Voorzitter

Hey! Ik ben Ivar, de voorzitter van deze mooie vereniging in 2018. Verder ben ik 2e jaars FPS’er met de major aardewetenschappen. Mijn eerste commissie was de ZeilCo waarbij ik erg enthousiast werd over het organiseren van spectrumactiviteiten. Naast dat ik binnen Spectrum heel actief ben, heb ik ook andere hobby’s. Ik speel in meerdere bandjes en je kan me dan ook vaak met een gitaar in mijn hand in het hok vinden. Ook zal er bij elke laagdrempelige avond of open podium wel een goede of falende act zijn waarin ik muziek maak. Verder klinkt voorzitter misschien een beetje eng, maar dat valt allemaal heel erg mee. Ik houd erg van praten, dus als je me nog niet kent, spreek me dan vooral aan!

Fleur Muller – Secretaris

Hoi lieve Speccies! Mijn naam is Fleur en ik ben vanaf 8 februari de secretaris van bestuur 2018. Spannend, superleuk, en ik heb er erg veel zin in! Nog wat weetjes over mij: in september ben ik begonnen aan de studie FPS en in januari ben ik twintig geworden. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en woon sinds kort in de bruisende Pijp. Na de middelbare school heb ik een jaartje in Amerika aan een College gestudeerd en gereisd. Ik houd van gezelligheid, zeilen, puppy’s, reizen en lekker eten (dit was ook mijn motivatie om bij de KoCo te gaan). Ik ken al velen van jullie van borrels of reisjes, maar als je niet weet wie ik ben kun je me stalken op Facebook of Insta en spreek me vooral aan op de volgende borrel! Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen.

Claire Hoogenboom – Penningmeester

Hallo allemaal, ik ben Claire Hoogenboom, ik ben 18 jaar en eerstejaars student Bèta-Gamma. Om rust in mijn leven en mijn hoofd te scheppen, ga ik regelmatig een blokje om fietsen op mijn blauwe racefiets met mijn camera om mijn arm. Daarnaast houd ik ook erg van netflixen (jaja, wie niet) en mezelf nutteloze feitjes aanleren omdat ik érg nieuwsgierig ben en vaak alles wil weten wat ergens over te weten valt (helaas heb ik deze drang nog niet altijd weten te vinden tijdens het leren van nuttige dingen). De afgelopen maanden is mijn liefde voor Spectrum en haar leden met rap tempo gestegen tot op het level dat ik toch echt meer voor onze mooie vereniging wil betekenen. Dit plan ga ik aankomend jaar dan ook uitvoeren; ik mag mij vanaf nu Penningmeester 2018 der Studievereniging Spectrum noemen! Ik verwacht dat mijn nieuwsgierigheid en mijn passie voor consistentie mij zullen helpen bij het vervullen van deze functie. Spreek me vooral lekker aan wanneer je me ziet en/of stuur me een mailtje!
Groetjesss, Claire (de geldpot)

Kyra van Heems – Commissaris Activiteiten

Hiya, ik ben Kyra, 19 jaar oud, ik zit in het eerste jaar van Bèta-Gamma en ben commissaris activiteiten. Een van mijn favoriete activiteiten is meezingen met de muziek in het hok of op de borrel. Ook kun je mij vaak spotten op de reisjes van Jeroen of bij de culturele specialiteiten van Maureen. Voor dit bestuursjaar zat ik in de KAC, maar inmiddels is het aantal commissies flink gegroeid. Zelf zit ik ook in een bandje en hou ik enorm van volleyballen. Ik ga proberen het niveau van de vorige activiteiten te evenaren of te overstijgen en daarbij jullie nog beter te leren kennen (en natuurlijk moet ik ook mijn studie niet vergeten). Ik kijk er naar uit met jullie de evenementen te beleven!

Maureen Minnema – Commissaris Onderwijs

Hallo lieve Speccies! Mijn naam is Maureen, eerstejaars bèta-gammastudent en ik ben degene die dit jaar voor de diepgang in de vereniging mag zorgen. Als commissaris onderwijs houd ik me bezig met alle studiegerelateerde zaken van Spectrum zoals de educatiecommissie, de studiereis, het interdisciplinair congres, maar ook de cultuurcommissie. In deze laatstgenoemde commissie was ik ook voor mijn bestuursfunctie al actief.  Ik ben namelijk een groot fan van (ietwat klassieke) muziek en speel zelf dwarsfluit, maar met lekkere foute Nederlandstalige hitjes kun je mij op een Montmatre-borrel ook heel gelukkig maken. Verdere feitjes over mij (zoals dat ik de trotse Fries van dit bestuur ben of dat ik een enorme zwak voor chocolade heb) zal ik jullie voor nu besparen, maar wanneer je meer wilt weten over mij of gewoon eens wilt babbelen over de meer serieuze studiegerelateerde zaken binnen Spectrum, mag je mij altijd aanspreken! Dan hoop ik er samen met jullie allen een mooi jaar van te kunnen maken.

Jeroen de Nobel – Commissaris Extern

Ik ben Jeroen, 20 jaar, 2e jaars FPS’er met een major aardwetenschappen. Ik ben geboren in de VS, opgegroeid in Haarlem en vorig jaar trots ingeschreven als Amsterdammer. Dit jaar mag ik de nieuwe functie commissaris extern vervullen. Dit houdt in dat ik naast het organiseren van zes diverse reizen ook eindverantwoordelijke ben voor de PromoCie en de AqCie. In mijn eerste jaar heb ik vanuit de PromoCie met veel plezier trailers, aftermovies en foto’s voor, na en op de reizen gemaakt. De relaxte en open sfeer van de reizen maken me altijd enthousiast. Dit jaar hoop ik dan ook een aantal geweldige reiscommissies samen te stellen die voor Spectrum super succesvolle reizen gaan realiseren. Ik ben vol vertrouwen dat we samen de wereld over kunnen liften, de Limburgse kou kunnen overwinnen en na het borrelen (meestal) ongedeerd thuis komen.  Wil je me beter leren kennen, kom dan een keertje een borrel drinken op mijn dakterras!