Eerstejaarsdagencommissie

De EJD commissie zorgt elk jaar voor geweldige eerstejaarsdagen waar alle nieuwe Spectrumleden zich meteen helemaal thuis voelen!

Het studiejaar wordt traditiegetrouw ingeleid met de wereldberoemde eerstejaarsdagen (EJD). Dé reis om je nieuwe studiegenoten en Studievereniging Spectrum op een leuke en fijne manier te leren kennen. Nieuwe mensen, nieuwe gewoonten, nieuwe namen en nieuwe tradities komen allemaal aan bod tijdens EJD. Drie knallende dagen en twee onvergetelijke feesten waarbij de eerstejaars hun ogen uitkijken, voorzichtig meedoen en uiteindelijk hun geluk niet op kunnen!  Je kunt je hier aanmelden, zodat je er dit jaar van 23 t/m 25 augustus in Appelscha bij bent. Thema van 2017: Back to the sixties!

De eerstejaarsdagen zullen ook volgend jaar weer plaatsvinden op de woensdag, donderdag en vrijdag vóór de intreeweek.
Heb jij een overschot aan creativiteit, ben je een aanpakker en lijkt het je leuk om de legendarische EJD te organiseren? Heb jij genoeg motivatie, discipline en enthousiasme om de EJD ’17 te willen overtreffen? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij deze commissie zodra de inschrijvingen geopend zijn!

De EJD-commissie 2017 bestaat uit:

• Britte Schilt (voorzitter)
  • Renske Grupstra
  • Liz Mooij
  • Lieve Denkers
  • Rienka Vogelaar
  • Elien Gelling
  • Booker Hoekman (afgevaardigde vanuit bestuur)