Feestcommissie

Spectrum zou Spectrum niet zijn zonder de mogelijkheid voor een goed feestje, waarbij alle studiepunten, essays en tentamens even in het niets verdwijnen. Deze belangrijke taak wordt op zich genomen door de beroemdste en beruchtste commissie van Spectrum: de feestcommissie!

Deze levendige commissie zorgt met haar niet minder weelderige leden telkens weer voor de nodige opschudding in de leventjes van onze interdisciplinaire Spectrum-leden. Zo’n vijf keer per jaar ontketenen zij hun creativiteit om voor een schappelijke prijs hard los te gaan. Dit gebeurt natuurlijk in stijl met elke keer weer een nieuw wild thema waarbij de beats je om de oren knallen, de club staat te trillen op zijn grondvestigingen en je scheel kijkt van de lasers. Van de evolutietheorie tot stralingsfeesten, romantische Valentijnsgala’s of chillende lounge party’s. De FeestCie is van alle markten thuis. De gezonde mix van een stel ingenieuze commissie leden zorgt telkens weer voor taferelen die menig persoon versteld doet staan. Mede door deze diversiteit, professionaliteit en gegarandeerde gezelligheid is de FeestCie een van de belangrijkste organen binnen de Spectrum geworden.Klinkt het bovenstaande als muziek in de oren? Weet jij nog zieke line-ups? Of wil je gewoon heel graag mee werken aan dit bruisende onderdeel van de vereniging? Neem dan contact op met feestcie@svspectrum.nl.

De Feestcommissie van 2015 bestaat uit:

• Anne Hids
  • Joep Korsten
  • Wesley Chin
  • Jori Kleiss
  • Emma Hissink Muller
  • Fabio Mataresse
  • Hannah Min
  • Winnie de Jong (Afgevaardigde vanuit bestuur)