Kookcommissie

Eten is natuurlijk een van de basisbehoeften van de student, dus natúúrlijk is er een commissie aan toegewijd. Deze commissie is dé plek om creatief te kokkerellen voor de rest van de vereniging. Zo vormen wij natuurlijk het hart van de vereniging, want wie houdt er nou niet van lekker eten?

We bedenken voor reizen wat er gegeten gaat worden en een deel van de commissie gaat mee op de reis om het daar klaar te maken. Nog leuker zijn onze eigen activiteiten. Hieronder valt bijvoorbeeld de befaamde en gevreesde KoCocktailavond, maar ook het galadiner: een vijf-gangendiner dat de KoCo elk jaar organiseert en kookt voorafgaand aan het gala.De KoCo is een gezellige commissie die zich er keer op keer voor inzet om iets lekkers op tafel te zetten! Sta jij ook graag de hele dag in de keuken en heb je leuke ideeën over voedselgerelateerde-activiteiten? Schroom dan niet om ons aan te spreken of je aan te melden! Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar helpende handjes op reizen. Lijkt het je wat om wél te helpen koken (of barbecueën!), maar wil je niet in de commissie? Meld je dan aan voor de KoCo-achterban!Je kunt ons mailen op koco@svspectrum.nl.De kookcommissie 2016 bestaat uit:

• Francine Brinkhuis (voorzitter)
  • Boris Holtman (penningmeester)
  • Sofie Klabbers
  • Pim van Helvoirt
  • Winnie de Jong (Afgevaardigde vanuit bestuur)