TIS-redactie

Zoals elke professionele en zichzelf respecterende vereniging heeft ook Spectrum een heus verenigingsblad; het Tijdschift voor Interdisciplinaire Studenten, ookwel de TIS!

De TIS komt 5 à 6 keer per jaar uit en voorziet de hongerige interdisciplinaire Spectrummer al sinds jaar en dag (sinds 2007 om precies te zijn) van intellectueel leesvoer. Er is ruimte voor opinie en serieuze essays, maar ook voor humor en ins en outs over Spectrum. Fotoverslagen van feesten en reizen, interviews met bekende en minder bekende Spectrumleden, quizzen, poëzie, vaste rubrieken en eenmalige inzendingen; samen maken ze de TIS tot een zeer waardig Spectrum-blad. Naast een fantastische redactie die verantwoordelijk is voor het hele proces, zijn er vele vaste schrijvers en illustratoren aan ons verbonden die hun creatieve werk leveren als er een nieuwe editie in de maak is.We zijn altijd opzoek naar studenten die het leuk vinden om af en toe iets in te sturen naar de TIS, want des te dikker de TIS, des te beter! Heb je iets leuks, of zit je met een vraag? Stuur dan een mailtje naar tis@svspectrum.nl, of spreek ons aan in de wandelgangen (we bijten niet 😉 )!De TIS-redactie 2016 bestaat uit:

• Roos Slingerland (Voorzitter)
  • Igno Notermans
  • Lucas Lumeij
  • Emma Hissink Muller
  • Liza Steultjens
  • Booker Hoekman
  • Niels van Opstal (Afgevaardigde vanuit bestuur)