Word lid!

Leuk dat je lid wilt worden van Spectrum: de studievereniging van Bèta-gamma en Future Planet Studies! Als lid profiteer je van vele voordelen (zoals korting op je studieboeken) en kun je genieten van alle activiteiten en reizen die er bij Spectrum georganiseerd worden.

Let op 1: Wanneer je je op hebt gegeven voor de eerstejaarsdagen sta je automatisch ingeschreven. Je hoeft dit formulier dan niet meer in te vullen.

Let op 2: Het account voor de website is anders dan het account wat je aanmaakt als je lid wordt. Als je voor de eerste keer wilt inloggen op de site moet je je dus opnieuw aanmelden, waarna je als Spectrum-lid binnen een paar dagen wordt goedgekeurd. Houd hier rekening mee als je boeken wilt bestellen.

Kosten & voorwaarden

De kosten voor het lidmaatschap bedragen eenmalig €25,00. Hiermee ben je lid van de vereniging tot je je bachelor bèta-gamma of future planet studies hebt betaald; tot je bent uitgeschreven bij de UvA; of tot je bent overgestapt naar een andere studie op de UvA (de exacte voor waarden vind je in het huishoudelijk reglement). Voldoe je niet aan de voorwaarden om lid te worden, maar wil je toch lid worden? Of wil je je lidmaatschap na het behalen van de bachelor laten verlengen? Stuur een mailtje naar bestuur@svspectrum.nl. Voor leden van Spectrum gelden de algmene voorwaarden die je hier kunt vinden.

Oud-leden lidmaatschap

Ben jij afgestudeerd en heb je altijd zo enorm genoten van Spectrum? Doe je nu een master en zit je nog in een commissie? Of kom je graag af en toe naar een ALV en zou je daar graag stemmen? Voor slechts 5 euro kan je je lidmaatschap van Spectrum nog een extra jaar verlengen! Meld je hieronder aan, dan sturen wij je een tikkie om het geld over te maken. Klik hier om je aan te melden.