Word lid!

Leuk dat je lid wilt worden van Spectrum: de studievereniging van Bèta-gamma en Future Planet Studies! Als lid profiteer je van vele voordelen (zoals korting op je studieboeken) en kun je genieten van alle activiteiten en reizen die er bij Spectrum georganiseerd worden.

Let op: Wanneer je je op hebt gegeven voor de eerstejaarsdagen sta je automatisch ingeschreven. Je hoeft dit formulier dan niet meer in te vullen.

Kosten & voorwaarden

De kosten voor het lidmaatschap bedragen eenmalig €25,00. Hiermee ben je lid van de vereniging tot je je bachelor bèta-gamma of future planet studies hebt betaald; tot je bent uitgeschreven bij de UvA; of tot je bent overgestapt naar een andere studie op de UvA (de exacte voor waarden vind je in het huishoudelijk reglement). Voldoe je niet aan de voorwaarden om lid te worden, maar wil je toch lid worden? Of wil je je lidmaatschap na het behalen van de bachelor laten verlengen? Stuur een mailtje naar bestuur@svspectrum.nl. Voor leden van Spectrum gelden de algmene voorwaarden die je hier kunt vinden.