Bestuur 2019

bestuur2019.jpg

Soms zijn ze in hun ruimteschip op weg naar hun vergadering in C3.118, maar zeker altijd te vinden op evenementen en in het hok. Maak kennis met bestuur 2019!

Josefien Meerevoort - Voorzitter

’Goeiemorgen! Wie wilt er thee of koffie?’ Deze uitspraak kun je me vaak genoeg horen zeggen in het Hok. Ik ben Josefien, 21 jaar, trots Speccie, extreem goed in Halli-Galli en overmatig theeleut. Ook ben ik komend jaar jullie voorzitter, wat gezellig. Dit bestuursjaar ga ik combineren met mijn Bèta-Gamma major Filosofie, ik ga graag een gesprek met je aan over wat keuzes zijn zodat je geen keuzestress meer hebt. 

Verder ben ik natuurlijk veel in het hok, om gezellig te doen of om heel veel dingen tegelijk te doen. Vrees niet om me te onderbreken voor een vraag, ik houd van vragen, vooral originele vragen! Wat mijn bestuursjaar compleet gaat maken is om zoveel mogelijk van jullie te ontmoeten, voor wie doe ik dit anders? Dus ik hoop je snel te zien op een van onze fantastische evenementen of tijdens een potje Halli Galli in het Hok. Liefs!

Roos Vervelde - Secretaris

Lieve Speccies, Mijn naam is Rosalinde Johanna Vervelde, maar noem me maar Roos. Ik ben 21 jaar en zit in mijn vierde jaar Bèta-Gamma met de major Kunstmatige Intelligentie. Ik kom uit het pittoreske Velp in Gelderland, en woon reeds twee jaar in Amsterdam. Wellicht kennen jullie mij wel als oud-eindredactrice van de TIS, dat kind met die kazoo, of diegene zonder evenwicht (ja, zeilweekend van mijn eerste jaar viel ik met mijn kleding aan in het water). Nu kennen jullie mij als de wekelijkse spectrumupdate, administratief-medewerker, de typemachine, secretaris. 

Een aantal dingen die jullie nog van mij moeten weten is dat ik graag zing (rap ook af en toe, maar dat wil je niet horen), teken (je kan menig posters van mij bewonderen in het hok) en schrijf (ik heb een keer uit creatieve frustratie een kinderkerstmusical geschreven). Ik ben altijd in voor een jam-sessie in het hok! Tot snel!

Puck Mulder - Penningmeester

Hoi liefste spectralen, Ik ben Puck Pauline Mulder, 21 jaar oud en ben komend jaar de penningmeester van onze vereniging. Oorspronkelijk kom ik uit Vlaardingen (Bassie en Adriaan komen daar vandaan), maar ben sinds anderhalf jaar Amsterdammer. Ik ben nu 4e jaars Bèta- Gamma student met de major neurobiologie. Van deze major word ik heel blij maar komend jaar zal ik me ook op iets anders storten: het penningmeesterschap. 

Met liefde voor precisie, duidelijkheid en gezelligheid heb ik hier heel veel zin! Je zult me in ieder geval altijd vinden op de laagdrempelige avond en het zeilweekend, maar natuurlijk ook alle andere leuke evenementen van Spectrum. In het komende jaar hoop ik veel nieuwe mensen te leren kennen en veel leuke momenten mee te maken, samen met het fantastische nieuwe bestuur waar ik onderdeel van mag zijn.

Frederike van Esch - Commissaris

Activiteiten Beste lieve Speccies, Waarschijnlijk hebben jullie me al een keertje zien rond stuiteren op een van onze leuke activiteiten. Ik ben Frederike An van Esch, 20 jaar en vorig jaar begonnen met Bèta-gamma. Spectrum heeft er zeker aan bijgedragen dat ik een geweldige start van mijn studententijd heb gehad. Aan het begin van het jaar kon ik niet zo goed kiezen (zoals een echte Speccie wel vaker ervaart) bij welke commissie ik wilde gaan, want ik vond simpelweg alles leuk en was voor alles enthousiast. Uiteindelijk ben ik bij de geweldige Feestcie terecht gekomen. Hierbij heb ik me de afgelopen tijd fanatiek ingezet om eerst een leuke Dies neer te zetten en binnenkort komt er natuurlijk ook weer een top Gala aan. Deze leuke ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik graag nog veel meer wil bijdragen aan onze geweldige vereniging. Ik ben dan ook erg blij dat ik commissaris activiteiten ben geworden. 

Zelf hou ik er erg van om te sporten, vroeger heb ik veel gehockeyd maar tegenwoordig ben ik overgestapt naar voetbal. Op dit moment speel ik, samen met een heleboel andere Speccies, in een zelf opgericht voetbalteam. Daarnaast ben ik ook altijd in om leuke dingen te doen met vrienden en hou ik er erg van om op het strand te zijn. Ik kijk erg uit naar het aankomend jaar en hoop jullie snel allemaal beter te leren kennen!!!

Jon Schoute - Commissaris Onderwijs

Oi hoi! Ik ben Jon, 20 jaar oud (ja ja, ik ben de Benjamin) en derdejaars Bèta-Gamma met de major Natuurkunde. Dit jaar is aan mij de eer om ervoor te zorgen dat onze mooie studievereniging niet te veel ontspoort. Ik ben namelijk Commissaris Onderwijs en ben daarom verantwoordelijk voor onder andere de studiegerelateerdheid, de boekverkoop en de diepgang binnen de vereniging. Dit kan ik natuurlijk niet alleen, dus gelukkig heb ik de EduCie, de StuReCo en ICA, die me hierbij meer dan ondersteunen.

Naast nadenken over interdisciplinariteit houd ik erg van sporten (vandaar dat ik lid ben van de SportCie), dansen en gezelligheid. Wees dus vooral niet bang om me aan te spreken op een evenement of in het Hok!!

Job Stelwagen - Commissaris Extern

Ola! Ik ben Job Hendrik Stelwagen, 21 jaar, 3de jaars FPS met een major sociale geografie. Vrienden noemen me ook wel Jobowski, Jobske, Jobbie, Jöbke, Jobbelientje, Joppie, Jimmy Neutron, Ferb of Sid (van Ice Age), dus kies maar hoe je me wilt noemen. Ik ben geboren in Heerlen, getogen in Maastricht en inmiddels al een tijdje woonachtig in het oh zo prachtige Diemen. Verder voetbal ik sinds dit jaar met een paar mede- Speccies bij GeuzenMiddenmeer, ben ik fan van Roda JC, slacht ik af en toe mensen op de squashbaan, check ik speciaal biertjes in op ‘Untappd’, spreek ik ‘wortel’ uit als ‘WORTOL’ en hou ik enorm van films kijken. 

Binnen Spectrum heb ik in de wintersport commissie en een aantal maanden in de BarCo gezeten. Dit jaar ga ik de functie extern vervullen, waardoor ik eindverantwoordelijk ben voor zes reiscommissies en voor de AcqCie en PromoCie! Als je nog meer over mij wilt weten moet je me maar eens aanspreken in het hok of een hoofdmassage geven, daar scoor je sowieso punten mee. Adios!