Het Spectrumhok

hok1.jpg
Ingang van het hok

Tijdens al dat studeren op de universiteit heeft iedere student wel eens behoefte aan een break. Waar kun je nou beter een break houden, dan op een plek waar je gratis koffie/thee kunt halen, kunt chillen op de bank en goedkope snacks kunt halen? Dat kan allemaal in het spectrumhok; de plek om gezellig samen te komen met je studiegenoten (die bijvoorbeeld een andere major doen) en die eerste- en ouderejaars met elkaar verbindt! 

hok2.jpg

In het spectrumhok kun je dus als gezegd gratis koffie/thee halen. Dit kun je zelf zetten in het keukentje. In de keuken vind je verder een tosti-ijzer en magnetron die je kunt gebruiken. Bovendien is er een koelkast waar je je eten in kunt bewaren op voorwaarde dat er een briefje op zit met je naam en datum. Naast al deze voorzieningen, beschikt het spectrumhok ook over een aantal hele chille banken, een wc en een tafelvoetbaltafel waar je gebruik van kunt maken. 

Je vindt het spectrumhok op het Science Park (kamer B0.171). Op de afbeelding hiernaast zie je waar precies. Het hok is in principe elke dag open van 11.00-17.00, maar vak kun je er wel eerder en zeker later nog terecht (op doordeweekse dagen uiterlijk tot 22.00, want dan gaat het Science Park dicht).