Mypup

Wil jij bijdragen aan een duurzame toekomst en ook nog geld verdienen? Als MyPup (fiets)koerier kan dat! 

MyPup: MyPup stroomlijnt de groeiende toevoer van pakketten in appartementencomplexen en kantoorpanden. Wij plaatsen een Pick Up Point in de entree of centrale hal. Daar bezorgt de MyPup koerier alle pakketten in. De bewoner/werknemer mist nooit meer een pakketje en zo wordt het aantal koeriersritten met 50% of meer beperkt. Dat scheelt dagelijks veel CO2-uitstoot. De meest duurzame manier van pakketbezorging. 

Wat nog meer: Iedere dag maak je mensen blij door pakketten af te leveren in speciale onbemande MyPup pakketkluizen. In de ochtend registreer je deze samen met je collega's en verdeel je ze over de bestemmingen. Na de lunch bezorg je de pakketjes in kantoorgebouwen, ziekenhuizen, appartementencomplexen in de omgeving Amsterdam en Schiphol. Wat moet je je erbij voorstellen: 

  • Iedere dag een roadtrip: Roadtrippen door Amsterdam en omgeving op een elektrische bakfiets en met (binnenkort elektrische) busjes. 
  • Normale werktijden: Flexibele werktijden, doordeweeks en overdag. Zo hou je je avonden vrij voor vrienden! 
  • Doorgroeimogelijkheden: Een snelgroeiend bedrijf, waar constant nieuwe mogelijkheden ontstaan om jouw talent in te zetten. 
  • Een gezellig jong team: Een down to earth cultuur, met jonge en gezellige collega's die aan het eind van de dag een biertje met je drinken op kantoor. 
  • Keiharde knaken: Uurloon van circa €11 en minimaal 4 uur per dag als je komt werken. Zo verdien je een goed zakcentje bij! 

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken stuur dan een email naar info@mypup.nl of bel op 06-18218138. 

Hopelijk kunnen we binnenkort samen aan het werk!

site word aan gewerkt