Steunuiltjes

Als Spectrum vinden wij het belangrijk dat het goed gaat met onze leden en ook tussen onze leden. Het kan echter voorkomen dat je problemen hebt met iemand uit je commissie*, het bestuur of een ander lid binnen de vereniging. Wanneer dit het geval is, kan het helpen om hier met iemand over te praten. Daarom zijn er binnen de vereniging twee steun-uiltjes. Zij kunnen als een luisterpaal dienen en indien nodig ook als mediator bij een gesprek tussen twee problemen. Hieronder introduceren de steun-uiltjes zichzelf voor jou.

Let op: De steun-uiltjes van Spectrum zijn geen professionals. Bij (ernstige) persoonlijke problemen kan het zijn dat zij je doorsturen naar één van de professionele kanalen van de UvA.

* In iedere commissie zit een afgevaardigde vanuit het bestuur. Ook zij zijn beschikbaar als aanspreekpunt over problemen binnen het reilen en zeilen van de commissie. Maak dus zelf een keuze met wie jij over je commissieproblemen wilt spreken.

Fleur Muller

Hoi lieve Speccies!

Mijn naam is Fleur en inmiddels zit ik in mijn 4e jaar van FPS. Naast studeren houd ik van zeilen, koken en voetballen (vooral de 3e helft). Ik vind Spectrum een geweldige vereniging en om die reden ben ik de afgelopen jaren erg betrokken geweest door veel commissies en zelfs een bestuursjaar te doen. Ik weet als geen ander hoe het is om samen te werken in een commissie en dat je soms (naast alle leuke dingen) tegen een vervelende situatie kunt aanlopen op een activiteit of binnen een groep. Als je een luisterend oor zoekt, weet dat je dan bij mij terecht kunt! Je mag mij altijd appen, bellen of mailen. En geen zorgen, alles wat we bespreken zal tussen ons blijven!

Liefs,

Fleur

+31 6 40 16 50 65

fleurmuller@hotmail.com

Yasmine Stoop

Heei lieve speccies,

Wat fijn dat ik een van de steunuilen van Spectrum mag zijn. Ik bied graag een luisterend oor en sta graag voor je klaar als je ergens mee zit. Ik ben Yasmine, derdejaars Future Planet Studies student met de future society major. In mijn vrije tijd hou ik ervan om veel buiten te zijn, of het nou voor een wandeling is of voor een potje voetbal met mijn superleuke team.

Ook ben ik veel met Spectrum bezig, omdat het nou eenmaal een fantastische vereniging is naar mijn mening! Zo heb ik commissies gedaan als EJD, KoCo, FeestCie, BarCo en nu nog de KAC. Hierdoor weet ik goed hoe commissies werken en wat voor dingen kunnen spelen. Er kan natuurlijk ook iets vervelends aan de hand zijn of je kan jezelf in een moeilijke situatie bevinden in een commissie of elders binnen Spectrum. Ik vind het belangrijk dat daar gehoor aan wordt gegeven en dat je dat kwijt kan bij iemand. Bij mij mag je dat altijd doen, hoe klein of groot het ook is.

Schroom zeker niet om een appje, belletje of mailtje te sturen of een afspraak te maken. Alles wat er wordt gezegd is vertrouwelijk en zal tussen ons blijven.

Liefs,

Yasmine