Commissie sollicitaties

Heyhoi geliefde Spekjes,

Voor de tweede keer dit collegejaar is het tijd voor commissie sollicitaties. Zeven van onze prachtige commissies zijn op zoek naar nieuwe leden. De commissies variëren veel van wat ze doen, er zijn commissies die feesten, borrels, diners, lezingen of een reisje organiseren en andere commissie die weer de promotie of de instroom van geld van Spectrum regelen. Er zit dus wel voor iedereen iets tussen. Er is meer informatie te vinden over elke commissie in deze Spectrumgids.

Indien je nog vragen hebt over één of meerdere commissies is er op donderdag 28 november tussen 13 en 16 uur een Meet & Eat waar je met al je vragen terecht kan. Later zal hier nog de locatie van volgen.

Hopelijk zien wij velen van jullie snel!

--------------------

De commissies die nieuwe leden zoeken zijn:

• Acquisitiecommissie (AcqCie)
  • Barcommissie (BarCo)
  • Educatiecommissie (EduCie)
  • Feestcommissie (FeestCie)
  • Kookcommissie (KoCo)
  • Promotiecommissie (PromoCie)
  • Liftweekendcommissie (LiftCie)

Praktische Informatie

De commissie sollicitaties zijn open vanaf maandag 22 november om 12 uur tot maandag 29 november 17 uur.

Met dit formulier kan je aangeven voor welke commissie(s) je wilt solliciteren.

Onderdelen

Commissie sollicitaties Online van 22 Nov 2021 12:00