Polonaise.jpg

Montmartre borrel!

Beschrijving

Feestbeesten van spectrum opgelet!

Na keilang wachten mogen we ein de lijk weer losgaan. De eindtijd is niet meer 1 uur, 12 uur of nog eerder, maar pas wanneer je college begint donderdagochtend. 

We hopen dan ook aankomende woensdag 2 maart vanaf 8 uur zoveel mogelijk speccies te zien in montmartre !!! Als je nou denkt: ik wil wel komen maar alleen als mijn allerfavorietste nummer wordt gedraaid, stuur het dan als verzoeknummer in, in de google forms hierzo:

https://docs.google.com/forms/d/1LPq5dVv9DhFJehS7Qxn3huTvZLjl2X7LTGKBZjdPYNk/edit 

Minder leuk is dat er bij de borrel van 16 februari (in de ledenmail stond 9, het is 16) drank naar de oerknal is meegenomen van buitenaf. Dit is echt not done en helaas zal de BarCo hier in het vervolg op letten en zo nodig mensen verwijderen van huidige en toekomstige borrels. Ook minder leuk is, op diezelfde avond, de aanvaring tussen speccies en mensen buiten spectrum. Als gevolg hiervan zijn er vanaf nu op iedere borrel mensen aanwezig die extra opletten dat iedereen veilig kan blijven feesten. Voel je onveilig of niet helemaal fijn? Stap dan gerust op ons, de BarCo, af.

Kortom: neem woensdag niet zelf drank mee naar montmartre, maar wel al je vrienden!

Tot woensdag en met enthousiaste groet,

De BarCo 

Onderdelen

Montmartre borrel!
Montmartre, halvemaansteeg 17 Amsterdam van 2 feb 2022 20:00
tot 3 feb 2022 8:00

Extra Informatie

Wat: Montmartre borrel!

Wanneer: 2 maart 2022

Waar: Montmartre, halvemaansteeg 17 Amsterdam

Geen drank van buitenaf naar binnen in de Montmartre meenemen