Nieuws

Telefoon inzamel actie

Lieve telefoon lovers,
Heb je thuis nog een oude telefoon uit het jaar nul liggen die je niet meer gebruikt? Of heb je net een nieuwe gekocht? Doneer jouw telefoon dan aan Stichting SOS Dolfijn en win een proefduikles in Amsterdam voor 2 personen t.w.v. €50!

Hoe doe je mee? Vanaf maandag 17 mei t/m vrijdag 18 juni kan je je telefoon inleveren in Diemen, Zuid, West, Gein, Zuiderzeeweg of het Hok (op 25 mei en 10 juni). Je naam gaat dan in de

pot. Hoe meer telefoons je inlevert, hoe vaker je naam in de pot gaat! Er wordt daarna een winnaar getrokken tijdens de prijsuitreiking-picknick (datum volgt)!

Enthousiast geworden?  Vul dan het formulier in voor deelname en meer info!

Commissie sollicitatiiieeess

Allerliefste Spekkies,

 

Het is weer tijd voor een nieuwe commissie sollicitatieronde. Er zijn deze ronde weer meerdere commissies op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Er worden ook veel commissies weer opnieuw opgezet. Hieronder vallen onder andere de Familiedagcommissie, de Liftweekendcommissie en een initiatief van een Spectrum lid, de Toneelcommissie. Er is voor iedereen wel iets, dus kijk gerust even in deze Spectrumgids voor meer informatie over verschillende commissies. Er zijn dit keer twee meet & eat momenten, waarbij je met al je vragen terecht kan bij (oud)-leden van de commissies en het bestuur. Deze meet & eats zijn op maandag 26 april in het online Discord Spectrum Hok van 12 uur tot 14 uur en donderdag 29 april in het Flevopark van 12 tot 14 uur.

 

De sollicitaties van geopend vanaf vandaag dinsdag 20 april tot vrijdag 30 april om 18 uur. Met dit formulier kan je solliciteren voor de commissies waar jij interesse in hebt. Het is ook mogelijk een mailtje te sturen naar bestuur@svspectrum.nl met daarin je voor- en achternaam, telefoonnummer en de commissie(s) waar jij interesse in hebt. 

 

——————–

 

De commissies die nieuwe leden zoeken zijn:

 • Acquisitiecommissie (AcqCie)
 • Allejaarsweekendcommissie (AJW)
 • Carrièredagcommissie 
 • Cultuurcommissie (CultCie)
 • Educatiecommissie (EduCie)
 • Familiedagcommissie (FamCo)
 • Feestcommissie (FeestCie)
 • Interdisciplinair Congres Amsterdam commissie (ICA)
 • Liftweekendcommissie (LiftCie)
 • Studiereiscommissie (StuReCo)
 • Toneelcommissie (ToCo)

Commissie sollicitaties!

Heyhoi geliefde Spekjes,

Het moment voor nieuwe commissie sollicitaties is weer aangekomen. Er zijn veel commissies waar één of meerdere plekjes vrij zijn gekomen en er worden ook twee commissies opnieuw opgezet. De ene commissie organiseert een compleet reisje, of allemaal feesten of kleinere activiteiten, maar er zijn ook commissie die lezingen organiseren of proberen geld te vangen voor Spectrum. Er is dus voor iedereen wel iets. Meer informatie over de bepaalde commissies is te vinden in deze Spectrumgids. Ook is er 10 februari van 14 uur tot 16 uur een Meet & Eat in het online Discord Spectrum Hok, waarbij je met al je vragen terecht kan over commissies.

De sollicitaties zijn open vanaf maandag 8 februari om 12 uur tot vrijdag 19 februari 18 uur. Met dit formulier kan je aangeven voor welke commissie(s) je wilt solliciteren. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar bestuur@svspectrum.nl met daarin je voor- en achternaam, telefoonnummer en de commissie(s) waar jij interesse in hebt. 

Hopelijk zien wij velen van jullie snel!

Liefs, Bestuur

——————–

De commissies die nieuwe leden zoeken zijn:

 • Acquisitiecommissie (AcqCie)
 • Cultuurcommissie (CultCie)
 • Educatiecommissie (EduCie)
 • Eerstejaarsdagencommissie (EJD)
 • Feestcommissie (FeestCie)
 • Interdisciplinair Congres Amsterdam commissie (ICA)
 • Kleine Activiteiten Commissie (KAC)
 • Kookcommissie (KoCo)
 • Lustrumcommissie (LuCo)
 • Promotiecommissie (PromoCie)
 • Sportcommissie (SportCie)
 • Stedentripcommissie (TripCie)
 • Studiereiscommissie (StuReCo)
 • Zeilcommissie (ZeilCo)

Google Formulier Meerjarenplan!

Lieve Speccies,
Op de Kies-ALV is het idee opgeworpen om een meerjarenplan voor Spectrum op te stellen. Om te verder te inventariseren hoe jullie (de leden) erover denken, waar vraag naar is en wat er dan in het meerjarenplan zou moeten komen hebben we een korte enquête opgesteld. De input die hier geleverd wordt zullen we overdragen aan het volgende bestuur. Jouw mening telt dus vul vooral snel dit form (https://forms.gle/PYbuxVaM3TGtgofA9) in!
Veel liefs,
Bestuur 2020

Inputmoment & Inputform Lustrum

Je hebt het misschien al gehoord, het 5e lustrum is nabij! In oktober wordt onze vereniging 25 jaar oud en dat wordt groots gevierd met feestelijke evenementen georganseerd door de lustrum commissie.
Om het Lustrum spectaculair te maken voor de hele vereniging, zijn wij erg benieuwd naar jullie visie. Ideeën voor onvergetelijke activiteiten, iconische thema’s of het lustrum commissie sollicitatieprocess horen wij graag!
Dus 27 januari 17:00-18:00 organiseren we een inputmomentje waar je bij kan aansluiten via Zoom (link: https://uva-live.zoom.us/j/81183277479). Mocht je er niet bij kunnen zijn maar heb je wel iets wat je wilt delen, laat dit dan achter in deze google form (link: https://forms.gle/XYKTFEuhExkeTHRJA)

Veel liefs, de LuCo a.k.a. LustCie

Wissel-ALV

Lieve allemaal,

Het is al bijna zover! Het 25ste bestuur van Spectrum zal 1 februari worden aangesteld. Ook gaan we de realisatie instemmen en wordt er een jaarverslag gepresenteerd.

Liefs,

Bestuur 2020

Almanak Commissie

Lieve Speccies,
Het lustrum staat om de hoek en bij een lustrum hoort een almanak. Heb jij schrijfgrage vingers of hemelse hersenspinsels? Solliciteer dan snel! De almanak gaat over de vijf afgelopen fantastische jaren tot aan het lustrum en ik weet zeker dat iedereen zich er in zal gaan herkennen. De sollicitaties staan open tot 7 januari, dus neem lekker de tijd om het eens goed te overwegen. Mocht je dan tijdens het ongemakkelijke online kerstdiner je realiseren dat je toch eigenlijk wel iets leukers zou willen doen met je tijd? Klik dan even op de link en verstuur die sollicitatie! Mocht je vragen hebben dan kun je altijd bij Esmée (secretaris) terecht door een appje, belletje of mailtje (bestuur@svspectrum.nl).
Solliciteren kan via deze link: https://forms.gle/eyfNzDVcMmo1wFMr8 

25ste voorstelbestuur der sv Spectrum

Lieve Speccies,

Het is met eer en groot genoegen dat wij het25ste voorstelbestuur van Spectrum mogen aankondigen:
Voorzitter – Sietske Bredius
Secretaris – Bart Verplanke
Penningmeester – Jara Schrandt
Commissaris Activiteiten – Lotte Vlek
Commissaris Onderwijs – Hanke Pijlman
Commissaris Extern – Jop Sutmuller

Liefs,

de SoCo en

Bram, Esmée, Anouk, Yasmine, Jasmijn en Finn

Kies-ALV

Lieve allemaal, wat is het snel gegaan. Maar met bestuur 2020 is het nu bijna gedaan. Het nieuwe kandi kandi bestuur is bekend gemaakt en nu is de macht aan jullie. Lieve leden van Spectrum de Kies-ALV komt er aan. Het moment om het voorstel bestuur nog even goed aan de tand te voelen of juist een hart onder de riem te steken. Op 6 januari is het tijd om jullie stem te laten horen. Dus komt allen!