Nieuws

Commissie sollicitaties!

Heyhoi geliefde Spekjes,

Het moment voor nieuwe commissie sollicitaties is weer aangekomen. Er zijn veel commissies waar één of meerdere plekjes vrij zijn gekomen en er worden ook twee commissies opnieuw opgezet. De ene commissie organiseert een compleet reisje, of allemaal feesten of kleinere activiteiten, maar er zijn ook commissie die lezingen organiseren of proberen geld te vangen voor Spectrum. Er is dus voor iedereen wel iets. Meer informatie over de bepaalde commissies is te vinden in deze Spectrumgids. Ook is er 10 februari van 14 uur tot 16 uur een Meet & Eat in het online Discord Spectrum Hok, waarbij je met al je vragen terecht kan over commissies.

De sollicitaties zijn open vanaf maandag 8 februari om 12 uur tot vrijdag 19 februari 18 uur. Met dit formulier kan je aangeven voor welke commissie(s) je wilt solliciteren. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar bestuur@svspectrum.nl met daarin je voor- en achternaam, telefoonnummer en de commissie(s) waar jij interesse in hebt. 

Hopelijk zien wij velen van jullie snel!

Liefs, Bestuur

——————–

De commissies die nieuwe leden zoeken zijn:

 • Acquisitiecommissie (AcqCie)
 • Cultuurcommissie (CultCie)
 • Educatiecommissie (EduCie)
 • Eerstejaarsdagencommissie (EJD)
 • Feestcommissie (FeestCie)
 • Interdisciplinair Congres Amsterdam commissie (ICA)
 • Kleine Activiteiten Commissie (KAC)
 • Kookcommissie (KoCo)
 • Lustrumcommissie (LuCo)
 • Promotiecommissie (PromoCie)
 • Sportcommissie (SportCie)
 • Stedentripcommissie (TripCie)
 • Studiereiscommissie (StuReCo)
 • Zeilcommissie (ZeilCo)

Google Formulier Meerjarenplan!

Lieve Speccies,
Op de Kies-ALV is het idee opgeworpen om een meerjarenplan voor Spectrum op te stellen. Om te verder te inventariseren hoe jullie (de leden) erover denken, waar vraag naar is en wat er dan in het meerjarenplan zou moeten komen hebben we een korte enquête opgesteld. De input die hier geleverd wordt zullen we overdragen aan het volgende bestuur. Jouw mening telt dus vul vooral snel dit form (https://forms.gle/PYbuxVaM3TGtgofA9) in!
Veel liefs,
Bestuur 2020

Inputmoment & Inputform Lustrum

Je hebt het misschien al gehoord, het 5e lustrum is nabij! In oktober wordt onze vereniging 25 jaar oud en dat wordt groots gevierd met feestelijke evenementen georganseerd door de lustrum commissie.
Om het Lustrum spectaculair te maken voor de hele vereniging, zijn wij erg benieuwd naar jullie visie. Ideeën voor onvergetelijke activiteiten, iconische thema’s of het lustrum commissie sollicitatieprocess horen wij graag!
Dus 27 januari 17:00-18:00 organiseren we een inputmomentje waar je bij kan aansluiten via Zoom (link: https://uva-live.zoom.us/j/81183277479). Mocht je er niet bij kunnen zijn maar heb je wel iets wat je wilt delen, laat dit dan achter in deze google form (link: https://forms.gle/XYKTFEuhExkeTHRJA)

Veel liefs, de LuCo a.k.a. LustCie

Wissel-ALV

Lieve allemaal,

Het is al bijna zover! Het 25ste bestuur van Spectrum zal 1 februari worden aangesteld. Ook gaan we de realisatie instemmen en wordt er een jaarverslag gepresenteerd.

Liefs,

Bestuur 2020

Almanak Commissie

Lieve Speccies,
Het lustrum staat om de hoek en bij een lustrum hoort een almanak. Heb jij schrijfgrage vingers of hemelse hersenspinsels? Solliciteer dan snel! De almanak gaat over de vijf afgelopen fantastische jaren tot aan het lustrum en ik weet zeker dat iedereen zich er in zal gaan herkennen. De sollicitaties staan open tot 7 januari, dus neem lekker de tijd om het eens goed te overwegen. Mocht je dan tijdens het ongemakkelijke online kerstdiner je realiseren dat je toch eigenlijk wel iets leukers zou willen doen met je tijd? Klik dan even op de link en verstuur die sollicitatie! Mocht je vragen hebben dan kun je altijd bij Esmée (secretaris) terecht door een appje, belletje of mailtje (bestuur@svspectrum.nl).
Solliciteren kan via deze link: https://forms.gle/eyfNzDVcMmo1wFMr8 

25ste voorstelbestuur der sv Spectrum

Lieve Speccies,

Het is met eer en groot genoegen dat wij het25ste voorstelbestuur van Spectrum mogen aankondigen:
Voorzitter – Sietske Bredius
Secretaris – Bart Verplanke
Penningmeester – Jara Schrandt
Commissaris Activiteiten – Lotte Vlek
Commissaris Onderwijs – Hanke Pijlman
Commissaris Extern – Jop Sutmuller

Liefs,

de SoCo en

Bram, Esmée, Anouk, Yasmine, Jasmijn en Finn

Kies-ALV

Lieve allemaal, wat is het snel gegaan. Maar met bestuur 2020 is het nu bijna gedaan. Het nieuwe kandi kandi bestuur is bekend gemaakt en nu is de macht aan jullie. Lieve leden van Spectrum de Kies-ALV komt er aan. Het moment om het voorstel bestuur nog even goed aan de tand te voelen of juist een hart onder de riem te steken. Op 6 januari is het tijd om jullie stem te laten horen. Dus komt allen!

Promocie Mondkapje

Lieve Specciess,
We zijn een beetje laat maar Goede doelen november(?) is nog heel even gaande!
Als bijdrage aan de goede doelen maand wil de Promocie op de valreep Spectrum (wasbaar!) mondkapjes laten maken voor The Plastic Soup Foundation! Het design bevindt zich hieronder en het mondkapje zal 8 euro kosten. Hiervan gaat 50% naar The Plastic Soup Foundation! Echter moeten we de mondkapjes in bulk bestellen en moet er dus een schatting gemaakt worden hoeveel van jullie geïnteresseerd zijn in zo’n mondkapje. Zouden jullie even snel onderstaand form kunnen invullen als jullie interesse hebben? Het kapje zal waarschijnlijk halverwege december binnenkomen, wordt vervolgd

Studiereis 2021 Schotland aanmeldingen

Lieve reislustige Speccies,

Het hoge woord is eruit, de locatie is bekend en de zin zit erin. Van 30 april tot en met 10 mei 2021 gaan we op vliegtuigvrije(!) studiereis naar Schotland! Voor ongeveer 500 euro ga je mee op avontuur met nog 40 mede-Speccies. Dus houd jij wel van natuur, cultuur, avontuur en vooral ook veel gezelligheid? Meld je dan vooral aan voor studiereis 2021 via dit formulier: https://forms.gle/WFvxJDNSoo9WNPfN8. De aanmeldingen zijn op 18 november de hele dag geopend. Als je je daarna aanmeldt zal je op de reservelijst komen.

We begrijpen dat de keuze om mee te gaan op studiereis misschien wat moeilijker is dan normaal. Daarom hebben we besloten dat voor de eerste betaling (dus tot 18 december, een maand na aanmelding) kosteloos geannuleerd kan worden. Als je hierna nog besluit niet mee te willen kan dit ook, zolang er nog mensen op de reservelijst staan of je een vervanger hebt.

We weten natuurlijk niet hoe de situatie rondom het coronavirus in Schotland in mei volgend jaar is. Het is belangrijk om te weten dat we (als het écht niet anders kan) de reis een maand voordat we weggaan misschien moeten annuleren als de maatregelen onze reis naar Schotland niet mogelijk maken. We houden de situatie goed in de gaten en houden jullie hier natuurlijk van op de hoogte.

Wat betreft het organiseren van de reis hebben we hostels uitgekozen waarbij de aanbetalingen zo min mogelijk zijn en zo laat mogelijk gedaan kunnen worden, zodat we nog niet vast zitten aan veel kosten. Het is dus mogelijk dat er een paar aanbetalingen zijn die we niet terug kunnen krijgen in het geval dat we niet kunnen vertrekken (waar we natuurlijk niet vanuit gaan). Er is dus geen garantie dat jullie de hele betaling terug gestort krijgen in het geval dat de reis niet door kan gaan. Wel doen we onze uiterste best de kosten zo laag mogelijk te houden zodat, als de reis toch niet door kan gaan, we jullie zoveel mogelijk terug kunnen betalen.

Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als wij!

Veel liefs,
Studiereiscommissie 2021