Nieuws

Wissel-ALV

Lieve allemaal,

Het is al bijna zover! Het 25ste bestuur van Spectrum zal 1 februari worden aangesteld. Ook gaan we de realisatie instemmen en wordt er een jaarverslag gepresenteerd.

Liefs,

Bestuur 2020

Almanak Commissie

Lieve Speccies,
Het lustrum staat om de hoek en bij een lustrum hoort een almanak. Heb jij schrijfgrage vingers of hemelse hersenspinsels? Solliciteer dan snel! De almanak gaat over de vijf afgelopen fantastische jaren tot aan het lustrum en ik weet zeker dat iedereen zich er in zal gaan herkennen. De sollicitaties staan open tot 7 januari, dus neem lekker de tijd om het eens goed te overwegen. Mocht je dan tijdens het ongemakkelijke online kerstdiner je realiseren dat je toch eigenlijk wel iets leukers zou willen doen met je tijd? Klik dan even op de link en verstuur die sollicitatie! Mocht je vragen hebben dan kun je altijd bij Esmée (secretaris) terecht door een appje, belletje of mailtje (bestuur@svspectrum.nl).
Solliciteren kan via deze link: https://forms.gle/eyfNzDVcMmo1wFMr8 

25ste voorstelbestuur der sv Spectrum

Lieve Speccies,

Het is met eer en groot genoegen dat wij het25ste voorstelbestuur van Spectrum mogen aankondigen:
Voorzitter – Sietske Bredius
Secretaris – Bart Verplanke
Penningmeester – Jara Schrandt
Commissaris Activiteiten – Lotte Vlek
Commissaris Onderwijs – Hanke Pijlman
Commissaris Extern – Jop Sutmuller

Liefs,

de SoCo en

Bram, Esmée, Anouk, Yasmine, Jasmijn en Finn

Kies-ALV

Lieve allemaal, wat is het snel gegaan. Maar met bestuur 2020 is het nu bijna gedaan. Het nieuwe kandi kandi bestuur is bekend gemaakt en nu is de macht aan jullie. Lieve leden van Spectrum de Kies-ALV komt er aan. Het moment om het voorstel bestuur nog even goed aan de tand te voelen of juist een hart onder de riem te steken. Op 6 januari is het tijd om jullie stem te laten horen. Dus komt allen!

Promocie Mondkapje

Lieve Specciess,
We zijn een beetje laat maar Goede doelen november(?) is nog heel even gaande!
Als bijdrage aan de goede doelen maand wil de Promocie op de valreep Spectrum (wasbaar!) mondkapjes laten maken voor The Plastic Soup Foundation! Het design bevindt zich hieronder en het mondkapje zal 8 euro kosten. Hiervan gaat 50% naar The Plastic Soup Foundation! Echter moeten we de mondkapjes in bulk bestellen en moet er dus een schatting gemaakt worden hoeveel van jullie geïnteresseerd zijn in zo’n mondkapje. Zouden jullie even snel onderstaand form kunnen invullen als jullie interesse hebben? Het kapje zal waarschijnlijk halverwege december binnenkomen, wordt vervolgd

Studiereis 2021 Schotland aanmeldingen

Lieve reislustige Speccies,

Het hoge woord is eruit, de locatie is bekend en de zin zit erin. Van 30 april tot en met 10 mei 2021 gaan we op vliegtuigvrije(!) studiereis naar Schotland! Voor ongeveer 500 euro ga je mee op avontuur met nog 40 mede-Speccies. Dus houd jij wel van natuur, cultuur, avontuur en vooral ook veel gezelligheid? Meld je dan vooral aan voor studiereis 2021 via dit formulier: https://forms.gle/WFvxJDNSoo9WNPfN8. De aanmeldingen zijn op 18 november de hele dag geopend. Als je je daarna aanmeldt zal je op de reservelijst komen.

We begrijpen dat de keuze om mee te gaan op studiereis misschien wat moeilijker is dan normaal. Daarom hebben we besloten dat voor de eerste betaling (dus tot 18 december, een maand na aanmelding) kosteloos geannuleerd kan worden. Als je hierna nog besluit niet mee te willen kan dit ook, zolang er nog mensen op de reservelijst staan of je een vervanger hebt.

We weten natuurlijk niet hoe de situatie rondom het coronavirus in Schotland in mei volgend jaar is. Het is belangrijk om te weten dat we (als het écht niet anders kan) de reis een maand voordat we weggaan misschien moeten annuleren als de maatregelen onze reis naar Schotland niet mogelijk maken. We houden de situatie goed in de gaten en houden jullie hier natuurlijk van op de hoogte.

Wat betreft het organiseren van de reis hebben we hostels uitgekozen waarbij de aanbetalingen zo min mogelijk zijn en zo laat mogelijk gedaan kunnen worden, zodat we nog niet vast zitten aan veel kosten. Het is dus mogelijk dat er een paar aanbetalingen zijn die we niet terug kunnen krijgen in het geval dat we niet kunnen vertrekken (waar we natuurlijk niet vanuit gaan). Er is dus geen garantie dat jullie de hele betaling terug gestort krijgen in het geval dat de reis niet door kan gaan. Wel doen we onze uiterste best de kosten zo laag mogelijk te houden zodat, als de reis toch niet door kan gaan, we jullie zoveel mogelijk terug kunnen betalen.

Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als wij!

Veel liefs,
Studiereiscommissie 2021

Functieprofielen en plan van aanpak SoCo

Lieve leden,

Wij zijn Maureen, Frederike, Allard, Vincent, Isa en Esmée. Afgelopen ALV hebben jullie ons als SoCo ingestemd om het sollicitatieproces te leiden en het bestuur voor 2021 voor tedragen.Via dit bericht willen we jullie graag laten weten dat de functieprofielen voor het 25ste bestuur op de website staan en je ze hier kunt lezen! Ook willen wij nog een toelichting geven op hoe wij dit sollicitatieproces gaan aanpakken, aangezien het nieuwe bestuur de volgende ALV al zal worden gekozen. Ons plan van aanpak staat dus ook op de site en  kun je hier lezen.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar sollicitatie2020@svspectrum.nl of iemand van de commissie aanspreken.

Liefs,

SoCo 2020

Bestuursinfomiddag: ‘Een week in het leven van’

Lieve Speccies,

Op 5 oktober 16.00-19.00 uur zal de bestuursinfomiddag plaatsvinden in de Montmartre!
Hier zal bestuur 2020 een korte presentatie geven over het bestuur-zijn. Jullie zullen worden meegomen in een week van ons leven ♥
Daarnaast zal er ook heel veel tijd zijn om vragen te stellen. We hopen jullie allemaal 5 oktober te zien! Je kunt je met de volgende link aanmelden: https://forms.gle/pWZq21EcyUGo6uXW8

Mocht je hier niet bij kunnen zijn, maar ben je wel heel benieuwd? Stuur dan een mailtje naar bestuur@svspectrum.nl of app iemand van het bestuur en dan kunnen we kijken naar een oplossing.

Speccie in je brievenbus! – CultCie

Lieve Speccies,
Mis jij iedereen ook net zo? Wil jij (weer) in contact komen met een ander Speccie? Wil je je creativiteit delen, iemand leren kennen of gewoon een Speccie in je brievenbus? De CultCie heeft iets bedacht om wat gezelligheid thuis te brengen!
Geef je op tot 23 september via deze link en dan krijg je een adres van een mede-Speccie. Je mag helemaal zelf bepalen wat je wilt opsturen, als het maar voor 7 oktober verzonden is. Of het nou een kaart, mooi gedicht, lievelingsrecept of zelfgemaakte kunst is, de opties zijn oneindig! Ook voor jou wordt er iets gemaakt/gedaan/gekozen en zo ontstaat er een cirkel aan Speccie-post en gezelligheid.
Tot in je brievenbus!
Liefs, de CultCie

Commissie sollicitaties!

Hooooi lieve Speccies!

We hopen dat jullie lekker zijn begonnen met het nieuwe collegejaar en alweer heel veel zin hebben in al het leuks dat Spectrum jullie dit jaar gaat bieden. En hierbij kunnen jullie helpen! Spectrum heeft namelijk vele commissies waarmee jij evenementen kan organiseren. Van reizen tot feesten en van kleine activiteiten tot een congres; er is echt voor ieder wat wils (zie het lijstje onderaan welke commissies nog leden zoeken)! Wil je meer informatie over de commissies dan kan je ook in deze Spectrumgids kijken!

De sollicitaties zijn open vanaf NU tot en met dinsdag 15 september 20:00 uur! In dit formulier kan je aangeven voor welke commissies je wilt solliciteren of stuur een mailtje naar bestuur@svspectrum.nl met daarin je naam, telefoonnummer en in welke commissies jij interesse hebt!

Hopelijk tot snel! <3

—-
De volgende commissies zoeken leden:

 • acquisitiecommissie
 • allejaarsweekendcommissie
 • barcommissie
 • carrièredagcommissie
 • congrescommissie (ICA)
 • cultuurcommissie
 • educatiecommissie
 • eerstejaarscommissie
 • feestcommissie
 • kookcommissie
 • promotiecommissie
 • sportcommissie
 • stedentripcommissie
 • studiereiscommissie
 • TIS-redactie
 • wintersportcommissie