Familiedag 2020 komt er aan!

Aloha lieve (ouders van) Speccies,

We hebben er even op moeten wachten, maar 17 januari 2020 is het zover: Dé Spectrum Familiedag!

 Tijdens deze koude wintermaand gaan we even terugdenken aan de zomer, voor velen die goede oude tijd dat je nog lekker door je ouders werd verzorgd. Elke dag je eigen eten klaarmaken is lastiger dan gedacht. Maar ook je ouders hebben het hier niet makkelijk mee! Hoe is het op school? Wat doe je nou eigenlijk? Met wie ga je om?

 Tijdens de Familiedag laat je je ouders zien hoe het is om te studeren aan de Universiteit van Amsterdam en je te blijven concentreren tijdens een hoorcollege. Daarnaast is er een rondleiding op Science Park waarin jullie gezamenlijk -weer net als op vakantie- de leukste plekjes (her)ontdekken. Tot slot volgt een gezellige Spectrum-borrel + pubquiz in de Oerknal met de ouwelui.

Je kunt ook met je ouders in de Oerknal blijven eten. Dit is optioneel, maar het maakt de dag wel helemaal af! Hier zijn wel kosten aan verbonden, de rest van de dag niet.

De aanmeldingen voor deze gezellige dag gaan via deze link en de kaartverkoop voor het avondeten staat hier op de Spectrumsite. Daarnaast krijgen ouders/verzorgers van eerstejaarsstudenten ook een brief per post!

 We hopen jullie allemaal te verwelkomen op 17 januari!

 

Zonnige groetjes,

De Familiedagcommissie 2019